10 Temmuz Cuma Namazı Ayasofya'da mı kılınacak? Son dakika!

10 Temmuz Cuma Namazı Ayasafoya'da mı kılınacak sorusu vatandaşların gündeminde. Danıştay'ın geçtiğimiz günlerde Aysofya kararını vermesinin ardından tüm dünyanın gözü kulağı burada. Ayasofya'nın cami olup olmayacağı resmi bir ağızdan dile getirilmedi. Ancak yarın cuma namazının Ayasofya'da kılınması sosyal medyada iddia olarak dile getiriliyor. İşte en güzel cuma mesajları 10 Temmuz 2020 ve merak edilen detaylar haberimizde...

10 Temmuz Cuma Namazı Ayasofya'da mı kılınacak sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya çıkışı sonrası tüm dünyadan tepkiler geldi. Özellikle ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun açıklamasına tüm hükümet yetkililerinden tepkiler gecikmedi. Müslüman vatandaşlar Ayasofya'nın tekrar cami olup olmayacağını merak ederken yarınki cuma namazının Ayasofya'da kılınıp kılınmayacağını sosyal medyada tartışıyor. İşte en güzel en anlamlı cuma mesajları ve detaylar...

10 TEMMUZ CUMA NAMAZI AYASOFYA'DA MI KILINACAK?

Ayasofya'nın cami olup olmayacağı tartışılıyor. Vatandaşlar sosyal medya ve internette yarınki cuma namazının Ayasofya'da kılınığ kılınmayacağını merak ediyor. Hükümetten 10 temmuz cuma namazının Ayasofya'da kılınması ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Danıştay, kararını verdikten sonraki cuma kılınması düşünülüyor.


EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 10 TEMMUZ 2020

- Rabbim! Bizleri yüreği paslanmış, adını anmayı unutmuş insanlarla karşılaştırma! Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile. Mutlu Cumalar...

- "İnsanların güzelce hizmet ve sohbet etmesine en layık olan kimdir?” Hazreti Peygamber; “Annendir” buyurdu. “Sonra kimdir?” dedi. “Annendir” buyurdu. “Sonra kimdir?” dedi.”Annendir” buyurdu. “Sonra kimdir?” dedi. “Sonra babandır” buyurdu. Ebu Hureyre (r.a.) Buhari Rabbim bizleri Ana babalarının rızasını alan hayırlı evlatlardan eylesin.

Cuma akşamı mesajları ve sözleri 2020 (9 Temmuz) Dualı, hadisli, resimli kısa yazılı Cuma mesajı ve sureleri

- Ey Nefsim Şeytana Yem Olmakmı Yoksa Cennette Gül Olmakmı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.

- Ya Rab... Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver... Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı cumalar.

- Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun.

- Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

- Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Cuma akşamı mesajları ve sözleri 2020 (9 Temmuz) Dualı, hadisli, resimli kısa yazılı Cuma mesajı ve sureleri

- Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

• Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Kim cuma gecesi Duhan Suresini okursa, o, sabaha bağışlanmış olarak ulaşır ve (ahirette) iri gözlü hurilerle evlendirilir!"

• Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Cuma akşamı Duhan Suresini okuyanın geçmiş günahları bağışlanır."

Cuma akşamı mesajları ve sözleri 2020 (9 Temmuz) Dualı, hadisli, resimli kısa yazılı Cuma mesajı ve sureleri

• Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Bir gece içerisinde Duhan suresini okuyanın geçmiş günahları affedilir."

• Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Bir gece içerisinde (bir rivayette ise Cuma gecesinde) Duhan Suresini okuyana sabaha kadar 70.000 melek istiğfar eder (okuyan kimsenin günahlarının affedilmesi için Allah’a dua ederler)."

• Resulullah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) buyurdu ki: "Her kim Duhan Suresini Cuma günü yahut gecesi okursa, Allah’u Teala o kimse için cennette bir köşk bina eder."

• Bu sureyi her gün okuyan, kıyamet gününün korku ve dehşetinden korunur. Dünya hayatında da herkes tarafından sevilir.

10 Temmuz Cuma Namazı Ayasofya'da mı kılınacak? Son dakika! ile ilgili etiketler Ayasofya 10 temmuz cuma namazı cuma mesajları 10 temmuz cuma mesajları cuma sözleri en güzel cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.