10 Mart evde bakım maaşı yatan iller! 4 ilde yatırıldı

10 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım maaşı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın önemli çalışmaları arasında yer alıyor.Gelen haberlere göre evde bakım maaşı, 4 ilde hesaplara yatırıldı. Evde bakım maaşının yatırıldığı iller ise merak konusu. İşte 10 Mart evde bakım maaşı...

10 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım maaşı bakiye sorgulaması çeşitli yollarla gerçekleştirilebiliyor.Mart ayının ortasına adım adım yaklaşırken evde bakım maaşlarının yatırıldığı iller araştırılmaya başlandı.

İşte o iller;

1- Kırşehir 2- Tokat 3- Kırklareli
4- Aksaray

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Aylık alanlar ister sms isterseniz e Devlet sistemi üzerinden evde bakım maaşı sorgulaması yapabiliyor. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet’in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor.Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

10 Mart evde bakım maaşı yatan iller! 4 ilde yatırıldı ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 10 Mart sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.