10 Haziran okullar tatil mi? Bayram tatili ne zaman bitiyor 2019?

10 Haziran okullar tatil mi? Ramazan Bayramı geride kaldı. Bayram tatili biterken merak edilen sorulardan biri ise yarın okulların açık olup olmayacağı oldu. Peki 10 Haziran okullar tatil mi? Detaylar haberimizde...

10 Haziran okullar tatil mi? Ramazan Bayramı'nda pek çok kişi tatil fırsatını değerlendirerek şehir dışına çıktılar. Bayramın geride kalmasıyla merak edilen sorular arasında okullarda yarın tatil olup olmayacağı oldu. Peki 10 Haziran okullar tatil mi?

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Ramazan bayramı tatil takvimi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamayla duyurulmuştu. Ramazan Bayramı tatilinin 3 Haziran Pazartesi 13.00'te başlayıp, 6 Haziran Perşembe günü sona ereceği hatırlatılan idari izin yazısında, şu ifadelere yer verilmişti:

“Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 3 Haziran 2019 Pazartesi günü yarım gün ve 7 Haziran 2019 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür.”

Kamu kurum ve kuruluşları, 10 Haziran Pazartesi günü itibariyle iş başı yapacak, kısa süre sonra yaz tatiline girecek olan okullar da aynı tarihte açılacak.

10 HAZİRAN OKULLAR TATİL Mİ?

9 günlük bayram tatili nedeniyle okullar hafta sonuna kadar tatil. Okulların açılış tarihi ise 10 Haziran Pazartesi günü...

10 Haziran okullar tatil mi? Bayram tatili ne zaman bitiyor 2019? ile ilgili etiketler 10 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.