10 Haziran çeyrek altın kaç TL?

10 Haziran tarihinde çeyrek altının kaç TL olduğu hakkında birçok araştırma yapılıyor. İşte güncel çeyrek altın fiyatı...

Çeyrek altın, ülkemizde en çok satın alınan altın türleri arasında yer alır. Bu durum da çeyrek altının sıkça araştırılmasına neden oluyor. Çeyrek altın bugün 402,72 TL'den alınırken, 411,86 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Özellikle son yıllarda sıkça tercih edilen gram altın fiyatları da vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Gram altın bugün 249,77 liradan işlem görüyor. Gram altın bugün 249,78 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI

YARIM ALTIN ALIŞ: 802,93

YARIM ALTIN SATIŞ: 823,73

TAM ALTIN FİYATLARI

TAM ALTIN ALIŞ: 1.610,89

TAM ALTIN SATIŞ: 1.642,42

CUMHURİYET ALTINI ALIŞ: 1.662,00

SATIŞ: 1.687,00

ATA ALTIN ALIŞ: 1.661,23

SATIŞ: 1.702,88

ALTIN NEDEN DEĞERLİDİR?

Günümüzde altın en çok yatırım yapılan araçlar arasındadır. İster küçük olsun ister büyük olsun birçok yatırımcı Primetrade ile altın yatırımı yapmayı tercih etmektedir. Yatırımcıların "primetrade" ile yatırım yapmayı tercih etmelerinin sebeblerinden biri de kaldıraç sistemini kullanabilmeleridir. İçinde bulunduğumuz zamanda artık bankalar bile müşterileri için altın hesapları açmaktadır. Bankaların açmış oldukları bu hesapların birçok özellikleri bulunur. Bankalar aracılığı ile açılan vadesiz altınlar ile ilgili hesaplarda kullanıcılar Türk Lirası ya da Amerikan Dolarının karşılığı kadar gram altın alabilirler ya da satabilirler.

Yatırım aracı olarak altını kullanmak isteyen kişilerin altın yatırımı yapmadan önce değerlendirmesi gereken bazı püf noktaları vardır. İlk olarak zaman çok önemlidir. Genellikle kısa vadede çok getiri getirmeyen altının uzun vadede kazanç getirdiği bilinmelidir. Genellikle çeyrek altın şeklinde yapılan yatırımların dışında cumhuriyet altını ve saf altında yatırım aracı olarak kullanılabilir.

10 Haziran çeyrek altın kaç TL? ile ilgili etiketler altın 10 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.