1 milyon 800 bin TL'ye tekne kiraladığı iddia edildi! Kaan Yıldırım'dan açıklama

Yargı dizisinin sevilen oyuncusu Pınar Deniz ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'ın sevgilisi ile tekne tatili yapmak için tekne kiraladığı ve bunun için de 1 milyon 800 bin TL ödediği iddia edildi. Kaan Yıldırım konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile oyuncu Kaan Yıldırım bir süredir aşk yaşıyor. Yeni yıla Venedik'te birlikte giren ikili geçen aylarda da aşklarını Danimarka'da tazeledi.

Bu yaz ise tekne tatili yapacakları iddia edilen ikiliden Kaan Yıldırım'ın, bu tatil için 1 milyon 800 bin TL'ye tekne kiraladığı iddia edildi.

"BEN TATİLE ÖYLE BİR PARA VERMEM"

2. Sayfa'da yer alan habere göre, önceki gün Levent'te görüntülenen yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, 1 milyon 800 bin TL'lik tatil iddiasını yalanladı.

Kaan Yıldırım, konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Kötü günler geçirdik. Bana menajerim attı ve şaşırdım. Yazmak için yazılıyor bence...Çünkü bizler ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. O kadar büyük paralar ve o kadar büyük şeyler...İnsan okurken hoş hissetmiyor, bunu söylemek istiyorum. Ben asla tatile öyle bir para vermem."

1 milyon 800 bin TL'ye tekne kiraladığı iddia edildi! Kaan Yıldırım'dan açıklama ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.