1 Mayıs’ta kargo firmalarının çalışıp çalışmayacağı belli oldu: 1 Mayıs’ta kargo almak ve göndermek için…

1 Mayıs tarihinde kargo firmalarının çalışıp çalışmayacağı merak ediliyor. 1 Mayıs resmi tatil olduğu için firmaların hizmetlerine ara verme ihtimali bulunuyor. Ancak yoğunluğa bağlı olarak çalışan firmalar da oluyor. İşte detaylar…

Kargo firmaları, online ticaretin giderek yaygınlaşması nedeniyle yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Çok sayıda kargo firmasının bulunması nedeniyle müşteriler, istedikleri firmadan hizmet alma şansı elde ediyor.

Kargo firmalarının çalışma süreleri ve günleri genellikle standart oluyor. Akşam geç saatlere kadar dağıtım yapan firmalar, şube faaliyetlerini da 18.00-19.00 saatlerine kadar sürdürüyor. Kargo firmalarının dağıtım saatleri ellerindeki gönderiler bitene kadar sürüyor.

Kargo firmalarının resmi tatillerde nasıl hizmet verdiği de merak ediliyor. Kargo firmalarından resmi tatillerde gönderi almak ya da bir gönderiyi başka birisine ulaştırmak isteyenler, bu detayı araştırıyor.

1 MAYIS’TA KARGOLAR AÇIK MI?

1 Mayıs tarihinde kargoların açık olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanıyor. Bu tarihte resmi tatil uygulanıyor. 1 Mayıs tarihinde kamu kurumları, okullar tatil oluyor. Özel firmalar ise kendi inisiyatiflerine bağlı olarak tatil uyguluyor.*

1 Mayıs tarihi pazartesi gününe denk geliyor. Kargoda gönderisi olanlar bu tarihte gönderinin kendilerine ulaşıp ulaşamayacağını bilmiyor. 1 Mayıs tarihinde ilgili kargo firmasının tatil olması halinde gönderi şubede bekletiliyor. 2 Mayıs’ta mesai tekrar başladığında gönderi sahibine ulaştırılıyor.

1 MAYIS’TA HANGİ KARGO FİRMALARI ÇALIŞACAK?

1 Mayıs’ta kargo firmalarının çalışıp çalışmayacağı belli oldu: 1 Mayıs’ta kargo almak ve göndermek için…

1 Mayıs tarihinde pek çok kargo firmasının tatil olması bekleniyor. Tatil olacak kargolar arasında Yurtiçi Kargo yer alıyor. Aras Kargo da yine hizmet vermeyecek kargo şirketleri arasında bulunuyor.

MNG Kargo, Sürat, TNT ve DHL Kargo için de resmi tatilde kapalı olacağı bilgisi verildi. PTT Kargo ise sadece gönderi teslimatlarını kabul edecek. Ancak şubelerden farklı bir işlem yapmak mümkün olmayacak.

1 Mayıs’ta resmi tatil olacağı için kargo işlemleri için 2 Mayıs’ı beklemek gerekiyor. Kargo  dağıtımları Salı günü devam edecek.

1 Mayıs’ta kargo firmalarının çalışıp çalışmayacağı belli oldu: 1 Mayıs’ta kargo almak ve göndermek için… ile ilgili etiketler kargo Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.