1 Mayıs'ta İstanbul'da eylem için hazırlık yapan teröristler yakalandı!

İstanbul’da, 1 Mayıs kutlamalarında eylem hazırlığı yaptıkları ileri sürülen terör örgütü DHKP-C üyesi 2 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C adına faaliyet gösteren ‘Gençlik Federasyonu’ adlı yapıya yönelik operasyon düzenledi.

SABAHA KARŞI BASKIN

Sabaha karşı derneğin Beyoğlu Okmeydanı’ndaki merkezine yapılan baskında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında kalabalığın arasına sızarak eylem hazırlığı yaptıkları iddia edilen hücre üyesi E.K. ile Z.K. adlı kişiler yakalandı.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Yakalanan zanlılar, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine götürülerek sorguya alındı. DHKP-C adına faaliyet gösteren ‘Gençlik Federasyonu’ adlı yapıya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki hücre üyesinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

1 Mayıs'ta İstanbul'da eylem için hazırlık yapan teröristler yakalandı! ile ilgili etiketler 1 Mayıs İstanbul Eylem Operasyon DHKPC
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.