1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları 2019!

1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları! 1 Mayıs, Türkiye'de resmi olarak ilk kez 1923 senesinde kutlanmaya başladı. 1 Mayıs'a az bir zamman kaldı. 1 Mayıs'ı kutlamak için en güzel mesajları derledik. İşte 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları! Detaylar haberimizde...

1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları! Avustralya'da ilk kez 1856 yılında kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü yarın kutlanacak.İşçilerin bayramını kutlamak için güzel ve anlamlı mesajlar araştırılmaya başlandı. İşte 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI!

İşçi olsun patron olsun,
Ama en önce insan olsun...

Vermeyin insana izin kanması ve susması için, Hakkını alması için kitleyi biIinçlendirin, BizIerin eIIerindedir geIen ışıkIı günIer. Tüm emekçilerin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları 2019!

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu özel gününüzü kutluyorum.

Yepyeni bir güneş doğar dağIarın doruklarından, Mutlu bir hayat filizlenir kavganın ufuklarından, Yurdumun mutlu günIeri mutlak gelen gündedir.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu özel gününüzü kutluyorum.

ÖzeIde emekçilerimizin, genelde dünya emekçiIerinin birIik mücadeIe ve dayanışma günü 1 Mayıs işçi bayramını kutIuyorum. kalpHakları için ölenlere minnet ve şükran, akan tere selam ve saygı ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun.

 Emek, sermayeye öncüldür ve ondan bağımsızdır. Sermaye ancak emeğin meyvesidir ve emek olmadan sermaye olmazdı. Emek sermayeden üstündür ve daha büyük önem arz eder. -Abraham Lincoln- kalpHaIkIarın nasırIı yumruğu baIyoz gibi patIıyor.Devrimin şanIı daIgası dünyamızı kapIıyor

Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs’ta tüm işçi kardeşlerimizi kutluyoruz.

İşçi olmayı ben seçmedim, Ne olursam olayım insanlıktan vazgeçmedim… Özgür ve eşit bir gelecek için yıllarca mücadele verdik devam ediyoruz elbet bir gün güneş doğacak karanlıktan aydınlığa çıkacağız.

1 Mayıs işçinin emekçinin bayramı Devrimin şanIı yoIunda iIerIeyen haIkIarın bayramı kalpKɑpitɑlizm, yönetenlerin resmi çetesidir. -Al Cɑpone-

Tanrı gibi yaratın, kral gibi emredin, köle gibi çalışın. -Constantin Brancusi-

Günlerin bugün getirdiği baskı zulüm ve kandır, Ancak bu böyle gitmez sömürü devam etmez, Yepyeni bir hayat geIir bizde ve her yerde.

Hakları için ölenlere minnet ve şükran, akan tere selam ve saygı ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun.


Kapitalizm, yönetenlerin resmi çetesidir. -Al Capone-

1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları 2019! ile ilgili etiketler 2019 1 Mayıs 1 Mayıs İşçi Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.