1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları! Uzun ve kısa en güzel sözler!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları! 1923 yılında kutlanarak hayatımıza giriş yapan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 2019 yılında çarşamba günü kutlanacak. Her yıl coşkuyla kutlanan emek ve dayanışma günü için yetkililerin belirlediği yerde kutlamalar yapılacak. Sevenleri işçilerin özel gününü kutlamak için araştırma yapmaya başladı. İşte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları! Uzun ve kısa en güzel sözler! Merak edilen detaylar haberimizde...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları! 1 Mayıs'ta işçiler izin verilen meydanlarda kutlama yaparken vatandaşlar yaklaşan bayram nedeniyle güzel kutlama mesajları araştırılmaya başlandı.1923 yılında kutlanarak hayatımıza giriş yapan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 2019 yılında çarşamba günü kutlanacak. Her yıl coşkuyla kutlanan emek ve dayanışma günü için yetkililerin belirlediği yerde kutlamalar yapılacak. İşte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları! Uzun ve kısa en güzel sözler! Merak edilen detaylar haberimizde...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları! Uzun ve kısa en güzel sözler!

Yepyeni bir güneş doğar dağIarın dorukIarından, MutIu bir hayat fiIizIenir kavganın ufukIarından, Yurdumun mutIu günIeri mutIak geIen gündedir.

 - BirIik ve dayanışma inancıyIa emek, barış ve özgürIük mücadeIesinde tüm eziIenIerin 1 mayıs işçi bayramını kutIarım.

- Ulusları gürleyen sesi yeri göğü sarsıyor kalpToprak, onu eliyle işleyenlerindir.

 - ÖzeIde emekçiIerimizin, geneIde dünya emekçiIerinin birIik mücadeIe ve dayanışma günü 1 Mayıs işçi bayramını kutIuyorum. kalpHakları için ölenlere minnet ve şükran, akan tere selam ve saygı ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun.

 - Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs’ta tüm işçi kardeşlerimizi kutluyoruz. kalpEn kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu özel gününüzü kutluyorum.

 - En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu özel gününüzü kutluyorum.

 - Emek, sermayeye öncüldür ve ondan bağımsızdır. Sermaye ancak emeğin meyvesidir ve emek olmadan sermaye olmazdı. Emek sermayeden üstündür ve daha büyük önem arz eder. 

 - Vermeyin insana izin kanması ve susması için, Hakkını aIması için kitIeyi biIinçIendirin, BizIerin eIIerindedir geIen ışıkIı günIer. kalpTüm emekçilerin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlu olsun

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları! Uzun ve kısa en güzel sözler! ile ilgili etiketler 1 Mayıs 1 Mayıs İşçi Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.