1 Mayıs Dolar ne kadar oldu? Dolar bugün ne kadar?

1 Mayıs Dolar ne kadar oldu? Dünya piyasalarında yaşanan dalgalı seyir piyasaların kapalı olduğu Türkiye'de doların fiyatını etkiliyor. Dolar, yatırımcısına bu hafta ne kadar kazandırdı? Haftann son günü 1 mayıs'da doların fiyatı ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

1 Mayıs Dolar ne kadar oldu? 1 Mayıs İşçi bayramı nedeniyle Türkiye'de piyasalar kapalı durumda. Dolar dün bulunduğu seyri devam ettiriyor. 1 Mayıs nedeniyle doların seyrini değiştirecek bir açıklama da beklenmiyor. Peki dolar ne kadar? 1 Mayıs dolar ne kadar oldu? İşte yanıtı...

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar, dün 30 Nisan'da bulunduğu 7 TL seviyesinde işlem görüyor.

Dolar ne kadar oldu? (01.05.2020)

AVRUPA MERKEZ BANKASI’NDAN NAKİT HAMLESİ

Avrupa Merkez Bankası (ECB) kredi vermelerini sağlamak için bankalara verdiği parayı daha da artırma kararı alırken corona virüsü salgınının ekonomide yarattığı tahribata karşı başka ek bir tedbir açıklamadı.

ECB corona virüsü tahribatıyla mücadele için 1.1 trilyon euro değerinde varlık alımı da dahil olmak üzere bir buçuk aydır çeşitli tedbirler açıkladı.

ECB bankalara verdiği uzun dönemli kredi için olan faizi yüzde -0.5'ten yüzde -1'e indirdi, yani bankalara kredileri kullanmaları ve bunu reel ekonomiye aktarmaları için ödediği parayı artırdı.

1 Mayıs Dolar ne kadar oldu? Dolar bugün ne kadar? ile ilgili etiketler Dolar dolar ne kadar 1 mayıs dolar fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.