1 Mart 2021 Lokantalar açılacak mı? Restoran ve cafeler Mart'ta açılıyor mu?

1 Mart Lokantalar açıldı mı, Restoran ve cafeler Mart ayında açılıyor mu soruları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı basın toplantısıyla birlikte merak edilen konuların başında geldi. Restoran ve cafelerin önümüzdeki dönemde açılacağını duyuran Erdoğan, yol haritasını da paylaştı.

Lokantalar açıldı mı, Restoran ve cafeler Mart başında açılıyor mu sorularının yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada birçok da müjde verdi.

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya göre Türkiye'de Mart ayı itibariyle kademeli normalleşmeye geçileceğini açıkladı. Buna göre iller risk haritasına göre yüksek, çok yüksek gibi gruplara ayrılacak. Mart ayı ile birlikte cafe, lokanta ve restoranlar açılacak mı?

1 MART LOKANTALAR AÇILACAK MI?

Mart aşılamada çok önemli bir mesafe kaydedeceğimiz bir ay olacak. İllerimizi 4 gruba ayırarak, Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlıyoruz. illerimizi düşük orta yüksek ve çok yüksek olarak sınıflandırıp normalleşme takvimini buna göre yürüteceğiz. Sokak kısıtlaması il bazlı ele alınacak. Restoran kafe ve benzeri esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacak.

 

Vatandaşlarımız ne kadar dikkatli olur ve hassas davranırsa normalleşme takvimi o derece hızlı ilerleyecektir. Halen uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam eden öğrencilerimizin durumu, illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir.

1 Mart 2021 Lokantalar açılacak mı? Restoran ve cafeler Mart'ta açılıyor mu? ile ilgili etiketler sağlık lokantalar açıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.