Piyasalar perşembe gününe odaklandı: Dolarda sakin seyir devam ediyor!

1 dolar kaç TL? sorusu yeni ayın ilk günü merakla araştırılırken döviz piyasası bu sabah sakin bir seyirde. Son dönemde 13-14 TL bandında hareket eden dolar/TL 13,50'nin altında seyrediyor. Dolar 1 Şubat sabahı 13,33 lira seviyesinden işlem görüyor. İşte dolar ve euroda son durum...

Piyasaların bu hafta odak noktası perşembe günü açıklanacak enflasyon rakamları olacak.

Reuters anketine göre, TÜFE'nin ocak ayında yüzde 46.68'e yükselmesi bekleniyor. Enflasyon 2021'i yüzde 36,08 seviyesinde tamamlamıştı.

1 DOLAR KAÇ TL? 1 EURO KAÇ TL?

Son dönemde 13-14 TL bandında hareket eden dolar/TL 13,50'nin altında seyrediyor. Dolar 13,33 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL de 15 liranın hemen altında hareket ediyor.

ERDOĞAN'DAN FAİZ VE ENFLASYON MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu yaptığı açıklamada "Faizi indireceğiz ve indiriyoruz. Bilin ki enflasyon da inecek, daha da düşecek" mesajı vermişti.

 

 

Piyasalar perşembe gününe odaklandı: Dolarda sakin seyir devam ediyor! ile ilgili etiketler Dolar döviz Euro piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.