1 ay ücretsiz demişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğal gaz müjdesi Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karadeniz'de keşfedilen doğal gaz nedeniyle konut, ibadethane ve cemevlerinden 1 ay boyunca doğal gaz tüketimi için bedel alınmayacağına 1 yıl ise indirimli olacağına dair kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde, 'Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni'nde açıkladığı, konutlarda '1 ay ücretsiz, 1 yıl boyunca ise indirimli olacak' müjdesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

KARAR RESMİ GAZETE'DE!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; konut, ibadethane ve cemevi abonelerinin 24/04/2023 tarihinden 31/05/2023 tarihine kadar olan faturalarının tamamı ve 01/05/2024 tarihine kadar gelecek olan sonraki faturalarının 25 metre küpe kadar olan doğalgaz faturaları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bütçesi tarafından karşılanacak. 

FATURALARA AYLIK 150 LİRALIK İNDİRİM

Her ay 25 metreküplük doğal gazın ücretsiz verilmesiyle faturalalarda 150 TL, yılda ise toplam 1800 TL'lik bir indirim söz konusu olacak.

1 ay ücretsiz demişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğal gaz müjdesi Resmi Gazete'de ile ilgili etiketler doğal gaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.