1 ay komada kalmıştı... Ünlü rapçi Killa Hakan'dan haber var!

Killa Hakan lakaplı rap şarkıcısı ve söz yazarı Hakan Durmuş'un koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sistemi çökmüşe ve yoğun bakıma kaldırılmıştı. Günlerce hastanede tedavi gören Killa Hakan sosyal medya hesabından son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Killa Hakan, ''Bir anlık dünyayı terk ettim'' ifadelerini kullandı.

Yaşamını Almanya'da sürdüren 'Killa Hakan' lakaplı rap şarkıcısı ve söz yazarı Hakan Durmuş'un koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sisteminin çökmüştü. Sağlık sorunları yaşayan Killa Hakan durumu ağırlaşınca Berlin'de hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Ciddi sağlık sorunları yaşayan ve yaklaşık 4 ay hastanede yatan Hakan ölümden dönmüştü.

2 AY ÖNCE HASTANEDEN TABURCU OLDU

Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili güzel gelişmeyi yakın arkadaşı ve meslektaşı Massaka, Temmuz ayında sosyal medyadan duyurmuş, Killa Hakan'ın hastaneden taburcu olduğunu ve evinde dinlendiğini söylemişti. Massaka yaptığı açıklamada “Hastaneden çıktı şu anda evinde dinleniyor. Çok zor bir dönem geçirdi. 1 ay komadan sonra güçlenmeye çalışıyor” ifadelerini kullanmıştı.


KİLLA HAKAN'DAN 6 AY SONRA İLK PAYLAŞIM

2 ay önce hastaneden taburcu olarak evine geçen Killa Hakan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla son sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi. Yaklaşık 2 ay önce hastaneden taburcu olan ünlü rapçi ilk paylaşımını yaptı. Bir fotoğraf karesini paylaşan Hakan, bu zorlu süreçte kendisi için dua eden ve yanında olan sevdiklerine teşekkür etti.

Killa Hakan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Selamlar arkadaşlar baya oldu bişey paylaşmadım cok kötü günler geçirdim… dünyayı bi anlık terk ettim ve geri döndüm Allaha sükür tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim❤️yavaş yavaş sakin sakin iyileşme yolunda gidiyorum bakalım nasıl olacak gelişmeleri paylaşacagım seviyorum sizleri en önemlisi sağlık gerisi yalan mücadeleye devam⚔️🥊''

killa hakan
Hayki, Didem Soydan, Ceza, Murda, Ezhel, Kamufle, Halil Söyletmez, Simge Sağın gibi ünlü isimler Killa Hakan'ın bu paylaşımına geçmiş olsun mesajları yağdırdı.


NE OLMUŞTU?

Rap müziğin tanınmış isimlerinden Killa Hakan, geçtiğimiz Mart ayında koronavirüse yakalanmış ardından ise bağışıklık sistemi çökünce yoğun bakıma kaldırılmıştı. 1 ay komada yaşam mücadelesi veren ve 2,5 ay yoğun bakımda tedavi gören Killa Hakan, Temmuz ayının son günlerinde hastaneden taburcu olarak evine dönmüştü.

 

1 ay komada kalmıştı... Ünlü rapçi Killa Hakan'dan haber var! ile ilgili etiketler Killa Hakan yoğun bakım Sosyal Medya Hakan Durmuş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.