0x (ZRX) coin nedir?

Kripto para piyasasındaki hareketlilik ve bu çerçevede yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. En çok araştırılan kripto para birimleri arasında ise 0x (ZRX) yer alıyor. Peki, 0x (ZRX) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

0x (ZRX), 2016 yılında 0x platformu tarafından çıkarılmış ZRX kritpo para birimidir. 0x (ZRX), Ethereum blockchain sistemi olan ERC-20 tabanlı bir kripto para birimidir. Kripto para piyasasındaki hareketlilik hız kesmeden devam ederken Ox (ZRX)'e yönelik araştırmalar yapılıyor. Peki, 0x (ZRX) nedir? Detaylar haberimizde... 

0x (ZRX) coin nedir?

0X (ZRX) NEDİR?

0x, Ethereum blockchaini ve merkeziyetsiz borsalar için bir açık protokoldür. 0x geliştiricileri ilerde tüm varlıkların bir token karşılığı olacağına dair bir inançları olduğu için tüm bu tokenlerin birbirleri ile değiştirilebilmesini sağlayacak güvenilir bir platform inşa etmeyi amaçlamışlardır.

Bu platform ile kullanıcılar akıllı sözleşmeler ile merkeziyetsiz borsalar aracılığıyla değişimlerini yapabileceklerdir.

0x, Ethereum platformunu kullanan ve bir ERC 20 tokeni ticareti yapılan eşler arası bir merkezsiz borsa. 0x, merkezi olmayan bir kripto para borsası olarak tasarlandı.  Tamamen dağıtık (merkezsiz) bir yapıya sahip. Tasarım amaçlarından biri de Ethereum platformu kullanan ERC 20 tokenlerinin, kullanıcılar tarafından, güvenli bir şekilde işlem yapmalarını sağlamak. 0x protokolü kullanılarak; fiat parayı, gayrimenkulü veya emtiayı tokenize edebilirsiniz.

0x (ZRX) protokolü bu noktada merkeziyetsiz borsaların dezavantajlarını düzenlemeyi amaçlamaktadır. 0x protokolü üzerine kurulan merkeziyetsiz borsalarda, tüm işlemler önce blockchain ağı dışında gerçekleştiriliyor sonrasında blockchain ağına işlenmektedir.

0x’in (ZRX) lansmanı, 15 Ağustos 2017’de yapıldı ve çok kısa zamanda yatırımcısına çok iyi kazandırdı.  ZRX simgesi olan “0x” (sıfır ve x), aslında Etherum adreslerinin ilk iki harfinden oluşuyor.

 

0x (ZRX) coin nedir? ile ilgili etiketler 0x ZRX coin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.