Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliğinin bitme nedeni Çağla Şıkel mi?

İş adamı İzzet Antebi ile özel mesajlaşmaları ifşa olan Çağla Şıkel hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıdı. 43 yaşındaki manken ve iki çocuk annesi Çağla Şıkel'in, geçtiğimiz günlerde Zeynep Bastık'tan boşanan reklamcı Tolga Akış ile birlikte olduğu ve çiftin Çağla Şıkel yüzünden boşandığı öne sürüldü.

2008 yılında evlenip, 2015 yılında boşandığı şarkıcı Emre Altuğ'dan Kuzey (13) ve Uzay (10) adında iki oğlu bulunan 43 yaşındaki model ve sunucu Çağla Şıkel'in, kısa süre önce iş adamı İzzet Antebi ile olan mesajlaşmaları ortaya çıkmıştı. Didem Sarı, eski eşi İzzet Antebi'nin evli olduklar süreçte Çağla Şıkel'le aralarında geçen özel mesajlaşmalarını ifşa etmişti. Yaşanan bu olay sonras soluğu mahkemede alan Şıkel, mahkemeye başvurup korunma talebinde bulunmuş ancak talebi reddedilmişti.

Didem Sarı ile evli olduğu dönemde İzzet Antebi ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Şıkel hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Çağla Şıkel'in Zeybep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış ile birlikte olduğu öne sürüldü.

 

EVLİLİĞİN BİTME NEDENİ ÇAĞLA ŞIKEL Mİ?


Posta'da yer alan habere göre; Geçtiğimiz hafta adı İzzet Antebi ile aşk dedikodularına karışan Çağla Şıkel’in, Zeynep Bastık ile bir yıllık evliliği geçenlerde biten menajer Tolga Akış ile birlikte olduğu öğrenildi. Çağla Şıkel, Zeynep Bastık’tan geçen hafta boşanan Tolga Akış ile birlikte dün akşam Edis’in kulisinde dans etti. Bu haber sonrası Zeynep Bastık ve Tolga Akış’ın evliliğinin Çağla Şıkel yüzünden bitip bitmediği ise merak konusu oldu.

Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliğinin bitme nedeni Çağla Şıkel mi?

 

 

Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliğinin bitme nedeni Çağla Şıkel mi? ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Çağla Şıkel Tolga Akış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.