Zafer Şahin'den Murat Gezici'ye CHP ayarı: 'Buna kim inanır?'

CNN Türk programında gazeteci Zafer Şahin'in CHP'li anketçi Murat Gezici'ye verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

CHP'nin anketlerini yapan Murat Gezici ile gazeteci Zafer Şahin'in CNN Türk'te katıldığı program, sosyal medyaya da damga vurdu.

Her fırsatta CHP'yi öven ve AK Parti'ye karşı provokasyon oluşturmaya çalışan Gezici'ye Zafer Şahin'in verdiği yanıt olay oldu. C

"BUNA KİM İNANIR"

Gazeteci Zafer Şahin, Murat Gezici'ye CHP'nin Azerbaycan'a yapılacak olan askeri desteğe karşı çıkması ayrıca S-400'e provkatif söylemlerde bulunduğunu hatırlatarak "Millet bunlara mı oy verecek, buna kim inanır? Bir Kadir İnanır, iki Murat Gezici" dedi. 

Zafer Şahin'den Murat Gezici'ye CHP ayarı: 'Buna kim inanır?' ile ilgili etiketler murat gezici gazeteci zafer şahin s400
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.