Zafer Partisi'nin kızdığı K24 nedir? K24 açılımı ne?

Ümit Özdağ'ın Ankara'da vereceği röportaj sırasında K24 mikrofonunu kabul edilmemesi sosyal medyanın gündeminde. Bu çerçevede 'K24 nedir' veya 'K24 açılımı ne?' gibi sorular araştırılıyor. Peki Ümit Özdağ'ın kızdığı K24 nedir? K24 açılımı ne? İşte Ümit Özdağ'ın K24'e kızmasının nedeni...

Ümit Özdağ'ın Ankara röportajı sırasında K24 kanalının mikrofonunun masada kabul edilmemesi olay oldu. Bu çerçevede 'K24 nedir' veya 'K24 açılımı ne?' gibi sorular araştırılıyor. Peki Ümit Özdağ'ın kızdığı K24 nedir? K24 açılımı ne? İşte Ümit Özdağ'ın K24'e kızmasının nedeni...

K24 NEDİR?

K24, Kürtçe anadil yayınlar yapan bir haber ve medya kanalıdır. Facebook hesabı üzerinde Irak, Erbil merkezli olduğu belirtilen kanal, Kurdistan propagandası yapmasıyla oldukça tepki toplamıştır.

Zafer Partisi'nin kızdığı K24 nedir? K24 açılımı ne?

K24 AÇILIMI NE?

Zafer Partisi'nin kızdığı K24 nedir? K24 açılımı ne? - Resim : 2

K24, Kurdistan24'ün kısaltmasıdır. 

K24 VE ÜMİT ÖZDAĞ ARASINDA YAŞANAN OLAY NE?

Zafer Partisi'nin kızdığı K24 nedir? K24 açılımı ne? - Resim : 3

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Ankara'daki bir röportajı sırasında K24 (Kurdistan24) kanalının mikrofonunun masaya konması üzerine parti yetkilileri mikrofonu masadan kaldırılmasını istedi. Bu isteğe tepki gösteren K24 muhabbiri bir video çekip Ümit Özdağ'ı ve Zafer Partisi'ni kınadığını belirten bir video çekti.

Zafer Partisi'nin kızdığı K24 nedir? K24 açılımı ne? ile ilgili etiketler Ümit Özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.