Yurtiçi kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Yurtiçi kargo çalışma saatleri

Yük, eşya, mektup, zarf vb. taşımaları yapan sisteme kargo denilmektedir. Türkiye’de ki ilk Türk kargo markası olan Yurtiçi kargo 1832 yılından bu yana hizmet veren kargo firmasıdır.  Hem yurt içi hem de yurt dışına hizmet veren kargo şirketi haline gelmiştir. Yurtiçi kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Yurtiçi kargo çalışma saatleri işte tüm detaylar…

Ülkemizde bilinen kargo firmalarından birisi olan Yurtiçi kargo, günümüzde, 17 Bölge Müdürlüğü, 33 Aktarma Merkezi, 900’den fazla şube ve acentesi bulunan bir kargo firmasıdır. Ayrıca yurt içi kargonun 16.000’den fazla çalışanı ve 5000’in üzerinde araç filosu bulunmaktadır. Bu sayede Türkiye'nin 81 iline ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hizmet sunmaktadır. 2003 yılında ise Yurtiçi kargo, yurt dışına da teslimat yapan bir firmadır. Kargonuzun nerede olduğunu, dağıtımı çıkıp çıkmadığı gibi bilgileri çağrı merkezinden arayarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yurtiçi kargo cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Yurtiçi kargo iletişim bilgileri işte detaylar.

YURTİÇİ KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Ülkemizde birçok kargo firması bulunmaktadır. Bu kargo firmalarından birisi olan Yurtiçi kargo. Yurtiçi kargo hakkında müşteriler saat kaçta kargo şubelerinin açılıp açılmadığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Yurtiçi kargo şubeleri açılış saati hafta içi her gün, sabahları 09.00’da açılmaktadır. Ayrıca cumartesi günleri de sabah 09.00’da açılmaktadır. Pazar günleri hariç, pazar günleri çalışılmaktadır.

YURTİÇİ KARGO SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Son zamanlarda insanlar giysi, kıyafet vb. alışveriş ihtiyaçlarını internet üzerinden gerçekleştirmektedirler. Dolayısıyla kargo firmaları bu anlamda yoğun bir çalışma sürecine girmektedirler. Yurt içi kargo şubelerinin saat kaçta kapanacağını merak eden müşteriler için her hafta içi saat 18.00’da kapanmaktadır. Ayrıca cumartesi günleri de saat 18.00’ da kapanır.

YURTİÇİ KARGO CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

Yurtiçi kargo hakkında müşteriler cumartesi günleri açık olup olmadığını bilmek istiyorlar. Yurtiçi kargo pazar günler hariç her hafta açık olunan bir firmadır. Cumartesi günler sabah saat 09.00 ve 18.00 arası yurt içi kargo şubeleri açık olmaktadır.

YURTİÇİ KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ

Türkiye’deki yük ve eşya taşımacılığını yapan kargo şirketlerinden birisi olan Yurtiçi kargo hakkında vatandaşlar iletişim bilgilerini öğrenmek istiyorlar. Yurtiçi kargo iletişim numarasını arayarak istek ve taleplerde bulunabilirsiniz. 444 99 99 Çağrı merkezinden pazar günleri hariç saat 08.00 ile 20.00 saatleri arasında arayabilirsiniz. Yurtiçi kargo adresleri şehir, ilçe ve semt olarak farklılık göstermektedir. Bulunduğunuz yere en yakın şubeyi internet üzerinden yazarak bulabilirsiniz. Yurtiçi kargo genel merkezi adresi ise şu şekildedir; Maslak mah. Eski Büyükdere Cad. No: 17/19 Kargo Plaza Sarıyer/İSTANBUL olarak sunulmuştur. Ayrıca 0212 365 23 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yurtiçi kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Yurtiçi kargo çalışma saatleri ile ilgili etiketler kargo yurt 2020 cumartesi Yurtiçi Kargo açılış saati kapanış saati çalışma saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.