Yücel Çelikbilek kimdir? Neden öldü?

Yücel Çelikbilek kimdir? İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Beykoz'un AK Parti'li eski Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hayatını kaybetti. Acı haber sevenlerini yasa boğdu. Birçok kişi Yücel Çelikbilek'in neden öldüğünü merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Yücel Çelikbilek kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Yücel Çelikbilek kimdir? Sabah saatlerinde gelen habere göre İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Beykoz eski belediye başkanı Yücel Çelikbilek hayata gözlerini yumdu. Acı haberin ardından çoğu kişi Çelikbilek'in neden öldüğünü ve kim olduğunu merakla araştırmaya devam ediyor. Cenaze namazı Çamlıca Camii'nde ikindi namazına mütaakip kılınacak Çelikbilek, uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. Peki, Yücel Çelikbilek kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Beykoz eski Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Çelikbilek'in cenazesi 20 Mart Cuma günü (yarın) 13.30'da Beykoz Belediyesi önüne getirilecek, sonrasında ise Büyük Çamlıca Camii'nde kılınacak (15.00) cenaze namazının ardından toprağa verilecektir.

YÜCEL ÇELİKBİLEK KİMDİR?

1951 yılında Kars’ta doğdu.

1956 yılından beri Beykoz’da oturuyor.

Gümüşsuyu Fatin Hoca İlkokulu’nu, Beykoz Ortaokulu’nu, Kadıköy Ticaret Lisesi’ni, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Mahalli İdareler Enstitüsü’nü bitirdi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde mahalli idarelerle ilgili yüksek lisans çalışması yaptı.

 

1985 yılından itibaren yönetim kurulu üyeliğini yaptığı Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından İlim Yayma Cemiyeti’nin, 2002–2004 yılları arasında başkanlığını üstlendi. Kurucu üyesi olduğu İlim Yayma Vakfı’nın da başkanlığını sürdürmektedir.

1989–1994 yılları arasında Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yaptı.

1994 yılında Beykoz Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

Görevde bulunduğu süre içerisinde Beykoz’un her köşesinde önemli hizmetlerin yapılmasının yanı sıra, borçsuz bir belediye devretti.

1999 yılından itibaren 10 yıl süreyle İstanbul Büyükşehir Belediye’sinde Başkan Danışmanı ve Yerel Yönetimler Koordinatörü olarak görev yaptı.

15 seneyi aşkın yerel yönetim tecrübesiyle birçok başarılı projeye imza attı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı kurucuları arasında yer aldı. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde Beykoz tarihinde bir ilki başararak tekrar belediye başkanlığına seçildi.

Yücel Çelikbilek kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler AK Parti Beykoz 2020 ölüm Belediye Başkanı Yücel çelikbilek vefat etti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.