"YSK'da olmayan bilgiler bizde var" diyen Kılıçdaroğlu, gündemi sarstı: Kılıçdaroğlu bu bilgileri nasıl edindi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimde oy kullanacak seçmenlerle alakalı "YSK'da olmayan bilgiler bizde var" açıklaması olay yarattı. Sosyal medyadan tepki alan Kılıçdaroğlu'na, "Bu bilgileri sana kim verdi" diye soruldu...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları yine skandal niteliğinde çok konuşuldu... 

"YSK'DA OLMAYAN BİLGİLER BİZDE VAR"

2023 yılında yapılacak seçimle ilgili açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, "Yüksek Seçim Kurulu'nda olmayan bilgiler bizde var" diyerek skandal bir açıklamaya imza attı.  

ÜSTÜ KAPALI TEHDİT

Bu açıklamalar sonrasında Kılıçdaroğlu'nun YSK'da olmayan bilgilere nasıl ulaştığı merak konusu oldu...

Seçim zamanı yaklaşırken, özellikle seçmenlere "Bütün bilgileriniz elimde" diye üstü kapalı tehdit içeren bir mesaj gönderen Kılıçdaroğlu'na sosyal medyadan da tepki yağdı.

Kişisel bilgileri elinde bulundurmasının suç olduğunu söyleyen yüzlerce sosyal medya kullanıcısı, konuyla alakalı bu durumun kişisel verileri koruma kanununa aykırı olduğunu açıkladı. 

"BU SUÇ DEĞİL Mİ?"

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da, sosyal medya paylaşımında Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

"Sayın @kilicdarogluk yaptığınınız açıklamalarla seçim güvenliğini tehlikeye düşürmenizi,adeta Milleti fişlediğinizi ima etmenizi ve kişisel verileri hukuka aykırı bir şekilde temin etmek suretiyle kullanmaya çalışmanızı nasıl bu kadar övünerek anlatabiliyorsunuz?Bu suç değil mi? "

"YSK'da olmayan bilgiler bizde var" diyen Kılıçdaroğlu, gündemi sarstı: Kılıçdaroğlu bu bilgileri nasıl edindi?

 

"YSK'da olmayan bilgiler bizde var" diyen Kılıçdaroğlu, gündemi sarstı: Kılıçdaroğlu bu bilgileri nasıl edindi? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu YSK CHP seçim seçmen skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.