Yılmaz Morgül meslek değiştirdi! Onun adı artık "Pompacı Morgül"

Türk Sanat Müziği'nin eşsiz seslerinden biri olan ve dünyanın birçok bölgesinde verdiği konserlerle adından söz ettiren Yılmaz Morgül'ün yeni mesleği şaşırttı. Başarılı sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında pompacılık yapmaya başladığını söyledi.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde verdiği konserlerin yanı sıra farkındalık yaratmak adına tercihte bulunduğu kıyafetlerle de sık sık adından söz ettiren Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında yeni mesleğinin pompacılık olduğundan bahsetti.

Bir benzin istasyonunda çalıştığı anları takipçileriyle paylaşan Morgül, "Hollanda ve Amsterdam başta olmak üzere çeşitli şehirlerde konserler veriyorum. Konserlerin dışında da yepyeni bir meslek buldum. Pompacı Morgül... Pompalıyorum. Benzini de motorini de her şeyi pompalıyorum" paylaşımında bulundu.

Yılmaz Morgül meslek değiştirdi! Onun adı artık "Pompacı Morgül" - Resim : 2

Geçtiğimiz aylarda 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Yılmaz Morgül herkesi şaşırtarak Hande Erçel'e karşı özel bir ilgisinin olduğundan söz etmiş, "1997 yılında şöhret olduğumda Hande Erçel dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim. Bana 'evet' desin ya da demesin... Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Bir aile kızı olarak görüyorum. Güzellik ve yetenek olarak onunla karşılaştırılanları hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Dünyada en tatlı reçel, Hande Erçel. Hande Erçel'i çok seviyorum, onu sevenleri de çok seviyorum" ifadelerine yer vermişti.

Yılmaz Morgül meslek değiştirdi! Onun adı artık "Pompacı Morgül" ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.