Yılın aşk bombasında sürpriz detay! Çağla Şıkel ile Edis evleniyor mu?

43 yaşındaki manken Çağla Şıkel'in adı kendisnden 11 yaş küçük şarkıcı Edis Görgülü ile aşk dedikodularına karışmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda el ele görüntülenen ikili ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. 2 çocuk annesi Çağla Şıkel'le evlenmek isteyen Edis ünlü mankene evlilik teklifi etti. İşte detaylar...

İlk ve tek evliliğini 2008 - 2015 yılları arasında şarkıcı Emre Altuğ ile yapan ve bu evliliğinden 2 çocuğu bulunan Çağla Şıkel'in adı şarkıcı Edis ile aşk dedikodularına karıştı. İddiaya göre, ikili geçtiğimiz günlerde gittikleri mekanda el ele görüntülendi. Bu iddialar Edis ve Çağla Şıkel hayranlarını heyecanlandırdı.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazısında Edis'in Çağla Şıkal'e evlilik teklifinde bulunduğunu yazdı.

İşte Bülent Cankurt'un ''Edis, Çağla'ya evlenme teklif etmiş'' başlıklı yazısı:


Önceki gün ünlü popçu Edis Görgülü ile manken ve sunucu Çağla Şıkel'in bir mekanda, el ele diz dize yemek yediğini öğrenmiş ve "Magazin dünyasına yeni bir aşk bombası mı düşüyor?" yorumunda bulunmuştum.

AŞKLARI YAZIN BAŞLADI

Edis'in, geçen yıl da Zeynep Bastık ile samimi dans görüntüleri ortaya çıkmış ve sevgili oldukları düşünülürken arkadaş oldukları anlaşılmıştı. Ancak bu kez durum farklıymış! Edis ile Çağla Şıkel'in samimiyeti 'arkadaşlık' değil 'aşk'mış! Hatta aşklarının yazın başladığını öğrendim.

EDİS EVLİLİK KONUSUNDA ISRARLI

Bu arada bomba bir duyum daha aldım. Edis, yazın Alaçatı'da, Şıkel'e "Ben seninle evlenmek istiyorum" demiş. Şıkel bu teklifi ciddiye almamış ama Edis, ara ara evlilik teklifini yineliyormuş ve bu konuda çok ısrarlıymış. 2015 yılında Emre Altuğ'dan boşanan Şıkel'in, evliliğe sıcak bakmadığını duyuyorum ama Edis'in evlenmek istemesine çok şaşırdım. Şimdiye kadar yanında 'sevgilim' dediği birini dahi görmediğimiz Edis, acaba Megastar Tarkan gibi bir evlilik yapıp hayranlarını şaşırtmak mı istiyor?

 

 

Yılın aşk bombasında sürpriz detay! Çağla Şıkel ile Edis evleniyor mu? ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Edis Edis Görgülü evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.