"Yılbaşında asgari ücret ne kadar olacak" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı aralık ayında belirlenecek yeni asgari ücrette. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yılbaşında asgari ücret ne kadar olacak?" sorusuna cevap verirken herhangi bir rakam telaffuz etmedi ancak "Hiç endişeniz olmasın" ifadelerini kullandı.

Temmuz ayında 5 bin 500'e yükseltilen asgari ücret için gözler şimdi de aralık ayında. 

Yılbaşından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak edilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNNTÜRK canlı yayınında konuyla ilgili soruyu şöyle cevapladı:

"2023'E ÇOK GÜÇLÜ GİRECEĞİZ"

Şimdi yapmış olduğumuz asgari ücret tespit rakamlarında son tespiti aralıkta yapacağız. Arkadaşlarımız çalışıyorlar, değerlendirmeleri yapıp yıl sonu itibarıyla adımları atacağız. 2023'e girerken çok daha güçlü bir şekilde gireceğiz.

"RAKAM KONUSUNDA HİÇ ENDİŞE EDİLMESİN"

Bir defa tereddüt etmeden asgari ücreti yükseltirken, yapılan artışın maliyeti işverenin üzerine bırakmadık, onu da biz üzerimize aldık. 2023 yılında uygulanacak asgari ücret için önümüzdeki ay asıl tespiti yapacağız. Rakam konusunda hiç endişe edilmesin.

 

"Yılbaşında asgari ücret ne kadar olacak" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt! ile ilgili etiketler asgari ücret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.