Yetim ve öksüzlere 3600 TL nakit para yardımı! İşte Yetim ve öksüz maaşı başvuru formu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi desteğe ihtiyacı olan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor... Bu çerçevede, Aile Bakanlığı "sosyal yardım projeleri" kapsamında anne ve babası vefat eden öksüz ve yetimlere 3600 TL ödeme yapılıyor. İşte, Aile Bakanlığı öksüz ve yetim başvuru formu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan vatandaşlara maddi destek sağlamaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "yardım projeleri" kapsamında dul, yetim, asker, çoklu doğum yapanlar, eğitimine maddi sebepler dolayısıyla devam edemeyenler başta olmak üzere pek çok vatandaşa nakit destek sağlanıyor. 

Bu kapsamda da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, annesi ve babası vefat etmiş olanlara ayda 300 TL olmak üzere toplamda 3600 TL maddi yardım yapıyor. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öksüz ve yetim maaşı başvuru koşulları merakla araştırılıyor.

Yetim ve öksüzlere 3600 TL nakit para yardımı! İşte Yetim ve öksüz maaşı başvuru formu!

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI ÖKSÜZ VE YETİM MAAŞI NASIL ALINIR?

Öksüz ve Yetimlere  Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan annesi, babası  veya her ikisi de vefat etmiş çocuklara yöneliktir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öksüz ve yetim maaşı başvurusu yapmak isteyenler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına T.C. kimlik kartları ile başvuru yapmaları yeterlidir. Başvuru süreci ise -eğer ilk başvuru ise- 30 gün içerisinde tamamlanmaktadır. 

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan diğer sosyal yardım projeleri hakkında bilgi almak için BURAYA TIKLAYINIZ.

 

Yetim ve öksüzlere 3600 TL nakit para yardımı! İşte Yetim ve öksüz maaşı başvuru formu! ile ilgili etiketler aile ve sosyal hizmetler bakanlığı öksüz maaşı yetim maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.