Yeşim Salkım'dan Tarkan'a: ''Bu ülkeye sadece konser vermeye mi geliyorsun!?''

Demet Akalın'ın ardından Yeşim Salkım da depremle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunup, yardım ihbarlarına destek vermeyen ünlü isimlere tepki gösterdi. Twitter hesabından oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Tarkan'ı hedef alan Yeşim Salkım, sert ifadeler kullandı.

10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kendisine gelen yardım ihbarlarını paylaşan Demet Akalın, sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan ancak herhangi bir paylaşımda bulunup destek vermeyen isimlere tepki göstermişti.

Demet Akalın bugün Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda ''Sizin filmlerinizi, dizilerinizi, şarkılarınızı paylaştığım için, değer verdiğim için bugünki bebekler adına özür diliyorum! Ulan bir paylaşım yapınca eskimez o suratlarınız! Yazık! Çıkın siz de takipten. Şimdi ihtiyaç var birlikte beraberliğe'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Deprem felaketiyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmayan ünlü isimlere Demet Akalın'ın ardından Yeşim Salkım da tepki gösterdi. Yeşim Salkım, aktif olarak kullandığı Twitter hesabından Serenay Sarıkaya ve Tarkan'ı hedef aldı.

Tarkan için, ''Sen sadece konser vermeye mi geliyorsun bu ülkeye @tarkan nerdesin ha nerdesin ??'' ifadelerini kullanan Yeşim Salkım, Serenay Sarıkaya için ise ''Sen de sırf işin olunca videoyu çekip şarkı söyleyip sonra ne yaparsın kızım bu ülkenin vatandaşı değil misiniz siz @SrnySrkyResmi nerdesiniz ha nerde'' dedi.

Yeşim Salkım'dan Tarkan'a: ''Bu ülkeye sadece konser vermeye mi geliyorsun!?'' - Resim : 2

Yeşim Salkım'dan Tarkan'a: ''Bu ülkeye sadece konser vermeye mi geliyorsun!?'' - Resim : 3


Attığı tweetlerin ardından bir kullanıcıdan gelen ''Bu Tarkan a haksız ve kötü bir itham....Az utanmamız olsun...'' şeklindeki yoruma ise Yeşim Salkım, ''Siz utanın ben utanacak bir şey yapmadım şükür yazmadım da haydi uza benim canımı sıkma'' yanıtını verdi.

Yeşim Salkım'dan Tarkan'a: ''Bu ülkeye sadece konser vermeye mi geliyorsun!?'' - Resim : 4


Twitter'da 4,4 milyon takipçisi bulunan Tarkan, depremle ilgili sadece bir tweet paylaştı. Tarkan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm bölgeyi etkileyen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun.''

*Tarkan'ın bu tweeti 1 milyon görüntüleme aldı.

Yeşim Salkım'dan Tarkan'a: ''Bu ülkeye sadece konser vermeye mi geliyorsun!?'' - Resim : 5


Twitter'da 1.8 milyon takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya ise depremle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

 

 

Yeşim Salkım'dan Tarkan'a: ''Bu ülkeye sadece konser vermeye mi geliyorsun!?'' ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya deprem Tarkan Yeşim Salkım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.