Yerli Pasaport Başvurusu Nasıl Yapılır? Yeni Yerli ve Milli Pasaport Ne zaman verilecek?

Yerli pasaport başvurusu nasıl yapılır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu yerli ve milli pasaport yakın zamanda üretimine başlanacak. Yurt dışı seyahatine çıkacak olanları yakından ilgilendiren Yerli pasaport ne zaman çıkacak? Eski pasaportlar ne olacak?

Yurt dışı seyahatine Çıkacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Yerli pasaportun üretimine başlandığını duyuran Erdoğan, yerli ve milli pasaportların eskilerinin yerine geçeceğini açıkladı. Peki Yerli pasaport başvurusu nasıl yapılır, yerlil pasaport ne zaman çıkacak? Detaylar haberimzide...

Yerli pasaport başvurusu nasıl yapılır sorusu da yakın zamanda belli olacak. 9 Mayıs tarihinde yapılan kabine toplantısında alınana karara göre pasaport üretimi başlayacak. Yerli pasaport Ağustos ayı itibariyle verilmeye başlanacak.

PASAPORT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü https://randevu.nvi.gov.tr internet adresi üzerinden ya da Çağrı Merkezinden (Alo 199) randevu alınarak veya randevusuz olarak yurt içinde, hususi ve hizmet damgalı pasaportlar için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerine, umuma mahsus pasaportlar için ise İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere yapılır.

Yerli Pasaport Başvurusu Nasıl Yapılır? Yeni Yerli ve Milli Pasaport Ne zaman verilecek? ile ilgili etiketler başvuru yerli pasaport yerli pasaport ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.