Yeni Malatyaspor-Konyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Bugün gerçekleşecek olan, Yeni Malatyaspor-Konyaspor mücadelesi Süper Lig'in 25. haftasında heyecanla bekleniyor. İki takım arasında oynanan son dört Süper Lig maçının üçü berabere bitmişti. Diğer karşılaşmada kazanan takım ise Malatyaspor olmuştu. Şimdi ise gözler bugün gerçekleşecek mücadele. Söz konusu karşılaşmaya kısa bir süre kala vatandaşlar, Yeni Malatyaspor-Konyaspor maçının saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Merak edilen konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde!

Yeni Malatyaspor, kendi evinde oynanan son üç Süper Lig maçında gol atamamıştı. Son karşılaşmada Denizlispor'u yenerek galibiyet sevincini yaşayan Konyaspor ise 2020 yılından beri üst üste iki maç kazanamadı. Süper Lig'in 25. haftasında bugün oynanacak Yeni Malatyaspor-Konyaspor karşılaşmasının yayın saati ve yayınlanacağı kanala dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. 

BU SEZON HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEDİ

Konyaspor bu sezon Süper Lig'de hiç kırmızı kart görmedi. Yeni Malatyaspor'un santrforu Umut Bulut, söz konusu karşılaşmada forma giymesi durumunda Süper Lig tarihinde en fazla maça çıkan oyuncu olmanın mutluluğunu yaşayacak. 

Yeni Malatyaspor'un kadrosunda yer alan Adem Büyük'ün ise futbol kariyeri boyunca en fazla gol attığı rakibi Konyaspor oldu. Büyük, en son 2011-2012 futbol sezonunda art arda yeşil-beyazlı fileleri havalandırmıştı. Süper Lig kariyeri boyunca Konyaspor'u konuk ettiği maçların hiçbirini kaybetmeyen Hamza Hamzaoğlu ise, rakibine sadece üç gol hakkı verdi.

YENİ MALATYASPOR KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Yeni Malatyaspor Konyaspor maçı bu akşam (Cumartesi) saat 16:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

YENİ MALATYASPOR-KONYASPOR KARŞILAŞMASINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

 

Yeni Malatyaspor-Konyaspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Konyaspor maç Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.