‘Yeni bir bavulcu mu aranıyor?’ 'Siyasi cinayetler' iddiasında FETÖ izleri!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Partililerin ortaya attığı ‘siyasi cinayetler’ iddiasının yankıları sürerken, SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan ‘Haberin Olsun’ programının yorumcusu gazeteci-yazar Ceyhun Bozkurt’tan çok dikkat çeken bir hatırlatma geldi…

Önce Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyasi cinayetler. Böyle kaygılarım var." ifadelerini kullanmış ardından muhalefet cenahından pek çok siyasi isim açıklamaya destek vermişti.

AK PARTİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "siyasi cinayet" açıklamasına tepki göstererek; "6-7 Ekim olayları hakkında ilkeli bir tavır ortaya koyamayanların kalkıp da 'siyasi cinayet' spekülasyonları yapmaları ilkesiz ve utanç verici bir sorumsuzluktur..." ifadelerini kullanmıştı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti:

“CHP Genel Başkanının 'belli kişileri öldürmek'ten ve 'siyasi cinayetler'den bahsederek Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef göstermesi ahlaki olmayan bir tavırdır ve sorumsuzluktur. Karanlık dönemlerde planlı kurguların parçası olan bu yaklaşımın tekrar edilmesi asla kabul edilemez. Ülkemize yönelik istikrarsızlaştırma siyaseti güden böylesi bir hareket, sadece Türkiye düşmanlarının beşinci kol faaliyetlerine hizmet eder. Sorumlu bir muhalefet olsaydı, böylesi iddiaları ilgili ve yetkili adli makamlara iletir, gelişi güzel ortalığa saçmazlardı. Bu ancak Türkiye’ye zarar vermekten kaçınmayan bir anlayışın ürünüdür."

BAHÇELİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, “Yüreğin yetiyorsa konuş ve sorularıma cevap ver. Korku edebiyatını bırak, siyasi cinayet işlenebilir mesajlarını geç. Bir şey bilip de söylemiyorsan adam değilsin.” ifadelerini kullanmıştı.

BOZKURT’TAN KRİTİK HATIRLATMA: FETÖ DE SİYASİ SUİKASTLARA BÖYLE ZEMİN HAZIRLAMIŞTI!

Siyaset dünyasının gündeminde tartışılmaya devam eden dikkat çekici iddiayı SuperHaber YouTube kanalındakiHaberin Olsun canlı yayınında değerlendiren Ceyhun Bozkurt, FETÖ’nün yayın organı olan Aksiyon dergisinin 2004 ve 2005 yıllarında yayınlanan nüshalarının kapaklarına dikkat çekerek, “Bugün yaşanan durumla o günler arasında büyük benzerlik var” dedi.

Bozkurt şu açıklamalarda bulundu:

"ÖNCEDEN HAZIRLIĞI YAPTILAR, ARKASINDAN ADIM ADIM BU SÜREÇ İŞLENDİ"

29 Kasım 2004'te FETÖ'nün yayın organı Aksiyon dergisinin içeriğinde, 'Acaba yeniden bir faili meçhuller dalgasının eşiğinde miyiz? Son yıllarda ivme kaybettiği gözlemlenen karanlık olaylar yeniden sahnelenmek üzere zemin mi arıyor? Yakaladığı siyasi istikrar ve iyileşme yolundaki ekonomisiyle Avrupa'nın kapısına dayanan Türkiye yeni provokasyonlara karşı teyakkuza geçti.' yazıyor. Ardından bir kapak daha; resmen zemin hazırlıyorlar. Kabahat işlersiniz, ilk başta o kabahati işleyen öne atılır. Önceden gösterip zemini hazırlayıp 'biz yapmıyoruz' diye... 10 Ekim 2005'te o kapaktan 1 sene sonra aynı dergide 'Hedefleri sivil darbe Neokuvvacılar' başlıklı dergi. O kumpasların zemini nasıl hazırlandı? Arkasından da suikastlar gelmeye başladı. Demekki önceden hazırlığı yaptılar, bütün planlamalar yapıldı, arkasından adım adım bu süreç işlendi, Türkiye kumpaslar ve kaos sürecine girdi. Bu süreçte sadece vatanseverleri içeri atmadılar Türkiye'nin belli noktalarda direncini kırdılar ve sıkıntıya sokacak belli politikaları dayattılar. Bazı çıkışlar hala bazı unsurların olduğunu gösteriyor. HDP'lilerle aynı çıkışları yapanlar, Anayasa'nın ilk dört madde karşıtları... Azınlık görünüyorlar ama hala belli ayrı kodları var. Bunlar Türkiye'ye siyasi bir plan, açılımı, Suriye politikasını dayattılar. Açılımın yöntemini değiştiren herkes ya ergenekoncu, faşist, statükocu falan oluyordu. Hepsinin başlangıç noktası suikast iddiası. Bugüne gelelim, Erdem Atay 12 Mart 2021'de bir yazı yazdı; 'Suikast planı ve Meral Akşener'in meydan okuması' diye. Yazıda ilginç bir detay, 5 Mart 2021'e götüreceğim. Said Sefa isimli Fuat Avni'nin YouTube programında Sefa Akşener'e ya da çevresine bir suikast olabilir diyor. Akşener de 'Ölsem de öldürülsem de tehdit edilsem de bu mücadeleden dönersem namerdim' diyor. 5 gün arayla, bir FETÖ'cünün sözüyle. Arkasından organize suç örgütü elebaşının 'suikastlar olabilir' açıklaması geliyor. Pat bir anda Türkiye'nin önüne ana muhalefet partisinin lideri, yeni CHP'nin genel başkanı çıkıyor 'suikastlar olur' diyor.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘Yeni bir bavulcu mu aranıyor?’ 'Siyasi cinayetler' iddiasında FETÖ izleri! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun FETÖ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.