Yeni bir aşk mı doğuyor? Melisa Döngel ile Sefo yakayı ele verdi

Aşk Mantık İntikam, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, Prestij Meselesi, Sen Çal Kapımı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Melisa Döngel (23) ile ''Bilmem Mi?'' şarkısıyla büyük çıkış yakalayan rapçi Sefo'nun (24) adı aşk dedikodularına karıştı. İkiliyi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ele verdi. İşte detaylar...

Son dönemin yükselen isimlerinden genç oyuncu Melisa Döngel ile şarkıcı Sefo'nun Instagram hesaplarından aynı yerden yaptıkları paylaşımlar, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Güzel oyuncu Melisa Döngel'in kalbini şarkıcı Sefo'ya kaptırdığı ve ikilinin ile birliktelik yaşadığı öne sürüldü.

SAPANCA'YA GİTTİLER


Daha önce Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan Melisa Döngel ile Sefo, Sapanca'ya gitti. Tatilleri sırasında Instagram sayfalarından ayrı ayrı paylaşım yapan ikili yakayı ele verdi. Instagram sayfalarından off-road yaparken çekilen karelerini yayınlayan ikilinin aynı yerde olduğu ortaya çıktı. 

Sapanca'da tatil yapan Melisa Döngel ile Sefo hakkında 'aşk' iddiaları ortaya atıldı. İkili, aşk iddialarıyla ilgili ise henüz bir açıklama yapmadı. Genç oyuncu daha önce aşk hayatıyla ilgili sorulara "Sevgilim olsa söylerim. Haberiniz olur" yanıtını vermişti.


Melisa Döngel ile Sefo off-road yaparken çekilen karelerini paylaştı:

Yeni bir aşk mı doğuyor? Melisa Döngel ile Sefo yakayı ele verdi - Resim : 2

Yeni bir aşk mı doğuyor? Melisa Döngel ile Sefo yakayı ele verdi - Resim : 3

Yeni bir aşk mı doğuyor? Melisa Döngel ile Sefo yakayı ele verdi - Resim : 4

 

 

Yeni bir aşk mı doğuyor? Melisa Döngel ile Sefo yakayı ele verdi ile ilgili etiketler Melisa Döngel Sefo Sapanca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.