Yengeye anneler günü mesajı! Yenge için duygusal anneler günü sözleri

Yengeye anneler günü mesajı; Mayıs ayının en anlamlı ve en özel anında yengenize, sevginizi ve minnettarlığınızı gösterebilmeniz için önemlidir. İşte, yengeniz için en duygusal anneler günü sözleri…

Yengeye anneler günü mesajı; Mayıs ayının ikinci Pazar günü olan o özel ve anlamlı anda yeniden canlanmaktadır. 8 Mayıs Pazar gününe denk gelen ve tüm dünyada kutlanan Anneler Gününde yengenizin üzerimizdeki emeklerine karşılık olarak onu unutmadığınızı her daim hatırlatarak söylenecek güzel ve tatlı bir söz sevgimizi gösterecektir.

Yengeye Anneler Günü Mesajları

• Senin yerin bizde başkadır yengeciğim.Aileyi çekip çeviren, olmadığı zaman ailede hemen eksikliği hissedilen birisin,değerlisin canım yengem.Anneler Günün Kutlu Olsun.

• Eğer abim bir gün canını sıkarsa hiç korkma üzerine üzerine yürü, senin arkanda her zaman koca bir dağ gibi duracağım. Anneler Günün Kutlu Olsun yengem yeğenlerimi öp.

• Yengeciğim sen iyi kalpli, dünyalar güzeli, arkadaş canlısı, içten, samimi, cana yakın, davranışlarıyla örnek olan birisin. Tanıdığım en iyi annelerden birisin. Anneler Günün Kutlu Olsun.

• Eğer sen arkadaşımdan herhangi başka birinin yengesi olsaydın onları çok kıskanırdım. Böylesine güzel, böylesine iyi bir yengeleri var diye. Çok şükür ki benim yengemsin. Anneler Günün Kutlu Olsun.

Yengeye anneler günü mesajı! Yenge için duygusal anneler günü sözleri

• Benim hiç ablam yok diye çok üzülüyorum ama artık hiç üzülmüyorum. Çünkü abla kadar değerli, bir kardeş kadar candan ve içten olan yengem var. Sevgili yengeciğim Anneler Günün Kutlu Olsun.

• Kalbin kadar yaşamında temiz ve parlak olsun. Yüzündeki o harika gülümseme kadar ömrümde mutluluklarla geçsin. Allah seni bizden, bizi senden almasın canım yengem. Allah seni yeğenlerime ailene bağışlasın. Anneler Günün Kutlu Olsun.

• Anne olmak yolunda ilk adımı atmış olan ve artık bir anne adayı olan canım yengem anneler günün kutlu olsun.

• Benim için yengeden çok bir arkadaş gibi olan, birlikte güzel günler geçirdiğimiz yengemin anneler günü kutlu olsun.

• Melek kadar temiz ve saf yürekli olan, her zaman iyilik peşinde koşan ve herkesin iyiliği için uğraşan güzel yengemin bu özel günü kutlu olsun.

• Bu özel günde kalbinin istediği her şey senin olsun. Anneler Günün kutlu olsun yengem.

• Sana diyorum sana öyle tatlı tatlı bakma sen anne oldun bak bu senin ilk anneler günü mesajın. İlk anneler günün kutlu olsun yengem.

Yengeye anneler günü mesajı! Yenge için duygusal anneler günü sözleri ile ilgili etiketler Anneler Günü yengeye anneler günü mesajları yengeye anneler günü sözleri anneler günü mesajları anneler günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.