Yemekteyiz'de ödül paylaşıldı!

Yemekteyiz kim kazandı? 25 Ocak Cuma günü Yemekteyiz programının haftanın finali izleyicilerle buluşuyor. Bütün bir hafta byu yarışmacılar en güzel yemekleri yaparak yarışmanın kazananı olmak için çabalıyorlar. Yemekteyiz'de birinci olan isin her hafta 10 bin TL ödülün sahibi oluyor. Peki Yemekteyiz'de 25 Ocak'ta kim kazandı? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz kim kazandı? TV 8'de yayınlanan Yemekteyiz'de 25 Ocak'ta haftanın finali gerçekleşiyor. En yüksek puanı alan isim 10 bin TL ödülün sahibi oluyor. Gündüz kuşağının sevilen programında yarışmacılar büyük ödül için rekabet ediyorlar. Yemekteyiz'de Onur Büyüktopçu puanlamaya katılıyor. 10 bin TL ödülü bu hafta kim aldı? Yemekteyiz'de 25 Ocak'ta kim kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'de ödül paylaşıldı!

Yemekteyiz'de haftanın birincisi 21 puan ile Esra Hanım ile Gülten Hanım oldu ve bu sonuçla birlikte büyük ödülü paylamış oldular....

YEMEKTEYİZ'DE 21-25 OCAK HAFTASININ YARIŞMACILARI

MURAT BAYRAM

Birinci gün yarışmacısı, evli ve bir çocuk babası. Radyocu ve haber muhabiri. Trabzon'da yaşayan yarışamcı, Yemekteyiz için İstanbul'a geldi. Tüm Karadeniz bölgesini bisikletle gezmiş.

ESRA SAKIZCI

İkinci gün yarışmacısı. Bir çocuk annesi. Hayatını hep aşçılık yaparak kazanmış.

ŞEVİN YILMAZ

Üçüncü gün yarışmacısı. Yönetici asistanı. 31 yaşında, aslen Gaziantepli ve bekar.

GÜLTEN DEMİR

Dördüncü gün yarışmacısı. 51 yaşında, tekstil işiyle uğraşıyor. 27 yıllık evli, iki çocuk annesi. Aslen Kastamonulu.

MERT GÖRCÜK

Final akşamı yarışan Mert Görcük 24 yaşında İstanbullu. Aşçılık eğitimi alıyor.

 

TV 8

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.

TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.
13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

1 Eylül 2014 saat 20.00'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Yemekteyiz'de ödül paylaşıldı! ile ilgili etiketler Yemekteyiz 25 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.