Yeliz Yeşilmen eşi Ali Uğur Akbaş tarafından aldatıldı mı?

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın, konuştuğu kadına çıplak fotoğrafını attığını, kadının da Akbaş'a çıplak fotoğrafını yolladığı iddia edildi

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının haberine göre Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş tarafından aldatıldı. Yeşilmen'e ihanet iddiaları sorulunca, "Ali'nin eski eşinin montajıdır." deyip aldatılmadğını söyledi.

Sosyal medyada bir kadınla mesajlaşmaları ortaya çıkan Ali Uğur Akbaş'ın, konuştuğu Yaren adlı bir kadına çıplak fotoğrafını attığını, kadının da Akbaş'a çıplak fotoğrafını yolladığı iddia edildi.

ifAa

YELİZ YEŞİLMEN ESKİ EŞİ SUÇLADI

Yeliz Yeşilmen'e aldatılma iddiaları sorulunca, "O görüntüler montajdır. Bu montajı yapan kişi de Ali'nin eski eşi Gülbin'dir. Aramızı bozmaya çalışıyor." dedi.

GÖRÜNTÜLER CANLI YAYINA TAŞINAMADI

Görüntülerin skandal olduğunu söyleyen Söylemezsem Olmaz ekibi, fotoğraflar cinsel içerikli olduğundan ötürü veremediklerini de belirtti.

Yeliz Yeşilmen eşi Ali Uğur Akbaş tarafından aldatıldı mı? ile ilgili etiketler Aldatma yelizyeşilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.