Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın kimdir?

Hatay’ın Yayladağı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayın’ın koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybettiği ifade edildi. Sayın’ın 30 Aralık tarihinden bu yana tedavi gördüğü biliniyordu. Peki, Mustafa Sayın kimdir, aslen nereli?

31 Mart Seçimlerinde Hatay’ın Yayladağı İlçe Belediye Başkanı seçilen Ak Partili Mustafa Sayın’ın koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybettiği açıklandı. 30 Aralık tarihinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya üzerinden duyuran Sayın, o günden bu yana tedavi altındaydı.

Sağlık durumunun ağırlaşması sonrası Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sayın, 24 gün öncesinde de tedbir amaçlı Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Sayın’ın cenazesinin Yayladağı ilçesinde toprağa verileceği ifade edildi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın kimdir?

Mustafa Sayın kimdir?

26 Şubat 1960 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Mustafa Sayın, ilk ve ortaokulunu da burada tamamladı. Liseyi de Antakya’da okuyan Sayın, 1999 yerel seçimlerinde Şenköy beldesinde Fazilet Partisi belediye başkanı olarak seçilmişti.

2004 ve 2009 yıllarında arasında yerel seçimlere katılarak 2 dönem AK Parti belediye başkanı olarak görev yapan Sayın, 2014 yılında Yayladağı ilçesinde AK Partiden belediye meclis üyeliğine seçildi. Sayın, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın kimdir? ile ilgili etiketler Hatay Yayladağı AK Parti İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.