Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu! Dikkat çeken 'istifa' açıklaması! "Parti, ilkelerinden sapmışsa..."

"HDP'nin, terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız" çıkışı sonrası İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu. Başka bir partiye geçip geçmeyeceği konusunda açıklama yapan Ağıralioğlu, "Parti, kuruluş ilkelerinden tamamen sapmışsa o zaman geçilebilir düşüncesindeyim." dedi.

Son dakika haberi: 6'lı masanın, ortak cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu göstermesinden ve HDP ile yapılan işbirliğinden rahatsızlık duyan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, eleştirilerini geçtiğimiz günlerde tek tek sıraladı.

"Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim." diyerek HDP ile yapılan pazarlıklara da karşı çıkan Ağıralioğlu'nun, Genel Başkan Meral Akşener'den sonraki dönemde İYİ Parti'ye liderlik edebileceği konuşuluyor.

AĞIRALİOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ağıralioğlu, hakkındaki iddialarla ilgili Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuştu.

İşte Ağıralioğlu ile görüşen Öztürk'ün açıklamaları: 

BAŞKA BİR SİYASİ PARTİDEN TEKLİF ALDI MI?

"Açıklamalarıyla parti içindeki dinamikleri adeta sarsan Ağıralioğlu, başka bir siyasi partiden adaylık teklifi alıp almadığına ilişkin yöneltilen soruyu yanıtladı:

Bana hem AK Parti'den hem de MHP'den daha önce de teklifler gelmişti. Bakışım şu: Eğer bir milletvekili partisinden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmeli.

Söz konusu İyi Partili vekil, her an parti değiştirebileceğiyle ilgili söylemlere yanıt verirken, bu ihtimali göz ardı etmedi:

Parti, kuruluş ilkelerinden tamamen sapmışsa o zaman geçilebilir düşüncesindeyim.

Bu açıklamaların ardından gözler, İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in nasıl bir takınacağına çevrildi."

Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu! Dikkat çeken 'istifa' açıklaması! "Parti, ilkelerinden sapmışsa..." ile ilgili etiketler Yavuz Ağıralioğlu HDP Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.