Yaşlı kadınla konuşan İmamoğlu "Sanki seni çağırdık sanacaklar" dedi ama o ayrıntı dikkat çekti

Fatih'te restorasyonu tamamlanan türbelerin ziyarete açılışına katılan İBB Başkanı İmamoğlu yaşlı bir kadınla sohbet etti. Sosyal medyada paylaşılan videoda İmamoğlu "Sanki biz ayarladık sanacaklar" dedi. Ancak kadının yakasındaki bir ayrıntı dikkat çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Fatih'te restorasyonları tamamlanan Seyyid-i Velayet ve Asude Hanım türbelerinin ziyarete açılışına katıldı. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda İmamoğlu ile yaşlı bir kadının konuşması yer aldı. İmamoğlu kendisini sevdiğini söyleyen kadına "Millet ayarlamışız zannedecek" dedi.

Türbeye yakın yerde oturduğunu söyleyen kadının yakasındaki ayrıntı dikkat çekti. Yaşlı kadının yakasında türbe açılışı rozeti yer alıyor. Söz konusu rozet, kadının açılışa davet ediliğini ortaya koydu.

Yaşlı kadınla konuşan İmamoğlu "Sanki seni çağırdık sanacaklar" dedi ama o ayrıntı dikkat çekti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB Kadın türbe açılış ziyaret konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.