Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Bir zamanlar mankenlik ile büyük çıkış yapan oyuncu Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. Kısa süre önce hayatının aşkı dediği biricik eşini kaybeden Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında detayları ile haberimizde.

Hayatı ile dikkatleri üzerine çeken bir zamanların altın ismi Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında sizler için derledik. Geçtiğimiz günlerde kaybettiği eşi, kızı ve hayatı hakkında detaylı bilgi haberimizde. Peki, Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında?

Yaşar Alptekin kimdir?

Yaşar Alptekin, 10 Mart 1962 yılında Şarköy, Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. Yaşar Aptekin manken, dansçı ve aynı zamanda oyuncudur.

Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

1,89 boyundaki Yaşar Alptekin erken yaşlarda mankenliğe başlamıştır. Daha sonra oyunculuğa geçiş yaparak dizilerde, sinema filmlerinde oynadığı rollerle hemen fark edilmiştir. Özellikle Lambada (Gençlik Ateşi) filmiyle hem oyuncu hem dansçı kimliğiyle ön plana çıkmıştır. Bazı özel TV kanallarında çeşitli tanıtım filmlerinde yer almıştır.

Yaşar Alptekin yaşamının sonraki dönemlerinde muhafazakâr bir yaşam tarzını benimseyerek, çeşitli TV Kanallarında farklı programlara katılarak İslami konularda paylaşımlarda bulundu. Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara da gitmiş olan Yaşar Alptekin, Düzceli Mehmet isimli bir tiyatro oyununda yer aldı. 2014 yılında yönetmenliğini Tekin Gün'ün yaptığı Aşkın Gözyaşları TV filminde başrol Şems-i Tebrizi'yi canlandırmıştır. Oyuncu Yaşar Alptekin’in ilk evliliğini Nilgün Altınyayla 1991 yılında yapmıştır.

Nilgün Altınyayla’nın çalışmasını istemediği için 1995 yılında boşanan çiftin, Ayris Alptekin adında 1 kızı vardır.

Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin de babası gibi oyunculuk yapmaktadır. 2019 yılı sonuna doğru tekrardan Nilgün Altınyayla evlenmiştir. Düğün İslami usullere göre yapılmıştır. Nilgün Altınyay 2 Aralık 2020 tarihinde akciğer kanserine yenik düşerek vefat etmiştir.

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncunu Instagram adresine Yaşar Alptekin (@yasaralptekinofficial) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Yaşar Alptekin kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Yaşar Alptekin kimdir kaç yaşında hayatı Instagram adresi kızı Ayris Alptekin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.