Yaşam koçu hizmetini artık Apple sağlayacak! Yapay zekâ destekli yaşam koçu, hangi cihazlarda olacak?

Apple, cihazlarının daha kullanışlı hale gelmesi için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu özelliklerden biri de yaşam koçu oldu. Yaşam koçu özelliği, yapay zekâ desteği sayesinde sunulacak. İşte detaylar…

Apple, piyasaya sunduğu cihazların kullanıcılar için daha avantajlı özellikler sunması adına çaba sarf ediyor. Apple tarafından duyurulan yeni özellikler, ciddi anlamda fayda sağlıyor. Böylece zaten her zaman çok sevilen cihazlar üreten Apple, cihazları ile popülerliğini her zaman koruyor.

Apple’ın yeni duyurduğu özelliklerden biri de yaşam koçu oldu. Firma, yapay zeka desteğiyle cihaz kullanıcılarının güvenilir bir yaşam koçuna sahip olmasına yardımcı oluyor. Henüz test aşamasında olan bu özelliğin yakın zamanda bazı cihazlarda aktif hale getirilmesi bekleniyor. Bu özelliğin kullanıcılar tarafından beğenilip beğenilmeyeceği ise merak ediliyor.

SAĞLIK TAKİPLERİ DİJİTAL ORTAMA TAŞINACAK

Bloomberg tarafından açıklanan habere göre iPhone ve iPad kullanıcıları artık sağlık takiplerini dijital ortamda yapacak. Yaşam koçu uygulaması, cihaz sahiplerinin daha sağlıklı alışkanlıklar geliştirmesine destek olacak.

Egzersiz ve yeme alışkanlıklarını geliştiren ve daha iyi bir uyku vadeden uygulamanın çok yönlü özellikleri şimdiden merak uyandırıyor. Koçluk desteğinin daha kişisel şekilde sunulması için uygulamanın Apple Watch verilerinden yararlanması da mümkün olacak.

YENİ UYGULAMA, APPLE FITNESS PLUS İLE UYUMLU OLACAK

Yaşam koçu hizmetini artık Apple sağlayacak! Yapay zekâ destekli yaşam koçu, hangi cihazlarda olacak?

Yaşam koçu uygulamasının ücretli olacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Uygulamanın Apple Fitness Plus ile uyumlu olması, bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Yeni uygulama ile sağlık takibi yapmak kolaylaşacak. Uygulamanın en ilgi çekici özelliklerinden biri doktorlarla bilgi paylaşımı yapılması olarak değerlendiriliyor.

Yaşam koçunun yanı sıra kullanıcıların kendileri hakkında günlük kayıtlar tutmasına yardımcı olacak Jurassic kod adıyla bir uygulama da çıkarılacak. Bu şekilde kullanıcıların hem fiziksel hem de zihinsel sağlığı izlenebilecek.

Sağlık açısından ciddi anlamda fayda sağlayacak uygulamalar üzerinde çalışmaya devam eden Apple, hayatı kolaylaştırmaya devam edecek gibi görünüyor. Yeni uygulamalar ile sağlık takibi daha kolay hale geliyor ve verilerin paylaşılması da kolaylaşıyor. Uygulamanın hangi cihazlarda olacağı henüz bilinmiyor.

Yaşam koçu hizmetini artık Apple sağlayacak! Yapay zekâ destekli yaşam koçu, hangi cihazlarda olacak? ile ilgili etiketler Apple yapay zeka iPhone iPad
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.