Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece veda etti!

FOX ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma koronavirüs sebebiyle ekranlara kısa süre önce ara vermek zorunda kalmıştı. Yasak Elma'nın Yıldız'ı ünlü oyuncu Eda Ece ise takipçilerini şaşırtan bir karar aldı.

3 sezondur FOX ekranlarında pazartesi günü yayınlanan Yasak Elma her bölümü ile sosyal medyanın konusu olmayı başardı. Entrikanın dozunun hiç düşmediği dizi ekranlara zorunlu ara vermek zorunda kaldı.

Dizi ekranda yok fakat oyuncular seyircilerin yakın tabikinde. Özellikle Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece yaptığı her paylaşımla olay oluyor. Eda Ece'yi 2 milyon 800 kişi takip ediyor.

İnstagram hesabında sık sık paylaşımlar yapan Eda Ece aldığı kararı takipçileriyle paylaştı. Koronavirüs nedeniyle herkesin evde kaldığı günlerde Eda Ece içine dönmeye karar verdi ve bir süreliğine sosyal medya hesabını kapattı.

 Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece veda etti!

Ece bu haberi duyurduğu paylaşımını ise yoruma kapatarak gelen yorumları da görmek istemedi.

 

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece veda etti! ile ilgili etiketler Yasak Elma Instagram Eda Ece Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.