Yasak Elma Yıldız neden yok? Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrıldı mı?

Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu olan ve Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’den kötü haber geldi. Eda Ece’nin koronavirüse yakalandığı ve hemen kendi evinde tedavi altına alındığı kaydedildi. Peki, Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrılacak mı?

Yasak Elma dizisinden gelen şok haber izleyenleri derinden sarstı. Dizide Yıldız Yılmaz Kuyucu adlı karakteri canlandıran Eda Ece’nin koronavirüse yakalandığı ve bu sebepten dolayı da bir süre yapımdan uzak kalacağı belirtildi. Dizinin yakın takipçileri ise şimdiden Eda Ece’nin son sağlık durumunu sorgulamaya başladı.

Eda Ece’nin sağlık durumu nasıl?

Koronavirüs testi pozitif çıkan Eda Ece’nin evde kendisini karantinaya aldığı ve bir süre Yasak Elma dizisinde olmayacağı ifade edildi.

Yasak Elma Yıldız neden yok?

Önümüzdeki hafta Yasak Elma dizisinin 100. bölümünden itibaren Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’nin koronavirüse yakalandığından dolayı yapımda olmayacağı resmen açıklandı.

Yasak Elma Yıldız neden yok? Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrıldı mı?

Eda Ece kimdir?

0 yaşındaki oyuncu Ece, Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Adını Feriha Koydum dizilerinde konuk ve yardımcı oyuncu rollerinde yer alarak televizyon dünyasına adım atmış, Pis Yedili dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Ece'nin başrolde yer aldığı yapımlar arasında Kızım İçin, Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul, Deliha 2 filmlerinin yanı sıra Pis Yedili, Beni Böyle Sev, İlişki Durumu: Karışık, Yasak Elma gibi diziler de bulunuyor.

Yasak Elma Yıldız neden yok? Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Eda Ece Yasak Elma yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.