Yasak Elma izle! YASAK ELMA dizisi 164. bölüm full izle

Yasak Elma 164. bölüm ile FOX TV de. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin tamamı Youtube platformunda olacak.

Yasak Elma 164. bölüm ile 30 Ocak akşamında yayında. FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin tamamı Youtube platformunda.

Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma son bölümünde; Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiş ve yıkılmış, en büyük destekçisi Zeynep’tir. Kumru’ya itirafta bulunması için fırsat tanır ama Kumru cesaret edemez. Selim gözünü karartarak Kumru’dan intikam almak için plan yapar. Yıldız ve Ender, Julia’ya karşı birleşmek için kolları sıvarlar ama geçmiş hesaplaşmaları peşlerini bırakmaz.

Yasak Elma 164. bölüm full izle

Ender ve Yıldız, Julia’nın kolay lokma olmadığını anlamışlardır. Handan gördükleri karşında allak bullak olur ve Doğan’la konuşmaya karar verir. Selim Kumru’nun yalanlarından şüphelenmeye başlar, Kumru iyice köşeye sıkışır tatsız bir tesadüf her şeyi değiştirecektir.

Doğan, Handan’ı uzaklaştırmak için bir plan hazırlarken Yıldız ve Ender de ayrı ayrı Julia’yla uğraşmaya başlarlar. Ne yazık ki Julia sandıklarından daha dişli çıkacaktır.

 

Yasak Elma izle! YASAK ELMA dizisi 164. bölüm full izle ile ilgili etiketler Yasak Elma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.