Yasak Elma full izle 160. bölüm tek parça

Yasak Elma 160. bölüm ile FOX TV ekranlarında. Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin 160. bölüm full HD tek parça olarak Youtube platformunda.

Yasak Elma 160. bölüm ile ekranlarda. Pazartesi akşamları FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 160. bölüm full HD tek parça halinde Youtube platformunda izleyicisiyle buluşacak.

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma son bölümünde; Yıldız, Doğan’la yaptığı konuşma sonrası ondan bir hareket beklerken Doğan, Ender’den boşanmak istediğini söyler. Kumru Selim’le ilişkisine mutlu bir şekilde devam ederken, yaşadığı bir karşılaşma her şeyi alt üst edecektir.

Yasak Elma 160. Bölüm

Doğan, Yıldız’ı sevdiğinden emin olur, olanları unutup her şeye yeniden başlamayı teklif eder ama Yıldız’ın bir şartı vardır. Kumru ve Selim giderek yakınlaşırlarken, aradaki kişinin Handan olacağını kimse bilmez.

Zeynep, Yıldız ve Asuman’a çok sinirlidir. Asuman ve Yıldız kendilerini affettirmeye çalışırken Asuman da Zeynep ve Engin evliliğinin gerçek olması için elinden geleni yapacaktır. Ender hamileliğinin Yıldız’ın kumpası olduğunu anlar ve ona her zamankinden daha çok bilenir. Kumru, Selim’le mutluluğu yakalayacağına eminken, Selim’in, herkesten gizli görüştüğü biri vardır.

Yasak Elma full izle 160. bölüm tek parça ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.