Yasak Elma dizisi bu hafta 6 Şubat neden yok? Yasak Elma 165. yeni bölüm ne zaman?

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinden son dakika haberi geldi. Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma 165. bölüm, FOX TV yayın akışından kaldırıldı.

Pazartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden son dakika haberi geldi. Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma dizisinin 165. bölümünün FOX TV yayın akışından kaldırıldığı gözlemlendi.

Yasak Elma Dizisi Bu Hafta Neden Yok?

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin 5. bölümü, 6 Şubat akşamında Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi ile yayından kaldırıldı. Dizinin yeni bölümünün gelecek hafta 13 Şubat akşamında yayınlanması beklenmekte.

Yasak Elma 165. bölüm neden yok

Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiş ve yıkılmış, en büyük destekçisi Zeynep’tir. Kumru’ya itirafta bulunması için fırsat tanır ama Kumru cesaret edemez. Selim gözünü karartarak Kumru’dan intikam almak için plan yapar. Yıldız ve Ender, Julia’ya karşı birleşmek için kolları sıvarlar ama geçmiş hesaplaşmaları peşlerini bırakmaz.

Yasak Elma dizisi bu hafta 6 Şubat neden yok? Yasak Elma 165. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.