Yasak Elma ayrılanlar kimler? Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosu!

Yasak Elma ayrılanlar kimler? Yasak Elma dizisinde şok eden 4 ayrılık haberi herkesi derinden sarsıyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan FOX TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’dan ayrılacak oyuncular belli oluyor. Peki, Talat Bulut Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Yasak Elma Halit öldü mü? Yasak Elma dizisinde yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor. FOX TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma dizisinde bu sezon istenen reytingler bir türlü yakalanmayınca gözden düşen oyuncular da ayyuka çıkmış oluyor. Peki, Yasak Elma dizisinden ayrılan oyuncular kimler?

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Talat Bulut, Gökhan Alkan gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisi hikayesinde yaşanan hikaye değişikliği gözlerden kaçmazken bu değişimler sonrasında karakterlerde de baş döndürücü gelişmeler herkesin dikkatini çekti.

Yasak Elma ayrılanlar kimler? Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosu!

İlk olarak Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut’un ölerek dizeye veda edeceği belirtilirken ölüm sahnesinin de çoktan yazıldığı ifade edildi. Bu yaşanan gelişmenin hemen sonrasında ise ikinci ayrılık haberi de Gökhan Alkan dan geldi. Kerim karakteri ile geçen sezon kadroya dahil olan Alkan’ın 85. bölümde diziden ayrılacağı iddia edildi.

Bir başka iddia ise Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın da aynı bölümde Yasak Elma’dan ayrılacağı haberi oldu. Medyapım imzalı dizide Lila karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman’ın da diziden ayrılacağı son gelen haberler arasında yerini aldı.

Yasak Elma ayrılanlar kimler? Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosu! ile ilgili etiketler Yasak Elma Talat Bulut Halit
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.