Yasak Elma 169. bölüm izle

Yasak Elma 169. bölüm FOX TV de. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Yasak Elma 169. bölümü full izlemek isteyenler için dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

Yasak Elma 169. bölüm FOX TV ekranlarında. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Yasak Elma 169. bölümü dizi bitiminde full tek parça halinde Youtube platformunda.

Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma son bölümünde; Yıldız sonunda kararını verir ve Doğan’la barışır. Artık evlilik hazırlıkları başlayacaktır. Bunu duyan Julia, Doğan’ı Yıldız’a karşı doldurmak için harekete geçer. Ender, Julia’nın ona verdiği sözü tutmaması üzerine Julia’dan intikam almak için kolları sıvar.

Yasak Elma 169. bölüm full izle

Yıldız, Julia ve Doğan’ı birlikte görmenin şaşkınlığını yaşarken, Doğan masumiyetini ispat etmeye çalışır. Doğan Ata ve Yıldız arkadaşlığından hoşlanmaz. Kumru ve Selim birlikteliği gizli bir şekilde devam ederken, Kumru’nun Selim’e yaptığı ziyaret ilişkilerinin gidişatı için bomba etkisi yaratacak olaylara gebedir.

Yasak Elma 169. bölüm izle ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.