Yasak Elma 161. Bölüm izle

Yasak Elma 161. Bölüm Full izle ile FOX TV'de. Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi son bölümün ardından Youtube platformunda.

Yasak Elma 161. Bölüm Full izle ile 9 Ocak akşamında yayında. FOX TV’de Pazartesi akşamları izleyenlerin karşısına çıkan Yasak Elma son bölümü yine büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma son bölümünde; Ender ve Yıldız, Doğan’ın uzatmalı sevgilisi Julia’nın peşine düşerler. Doğan, Selim’in kim olduğunu araştırırken, yıkıcı gerçekle karşılaşır.

Yasak Elma 161. Bölüm Full izle

Yıldız, Doğan’la yaptığı konuşma sonrası ondan bir hareket beklerken Doğan, Ender’den boşanmak istediğini söyler. Kumru Selim’le ilişkisine mutlu bir şekilde devam ederken, yaşadığı bir karşılaşma her şeyi alt üst edecektir.

Doğan, Yıldız’ı sevdiğinden emin olur, olanları unutup her şeye yeniden başlamayı teklif eder ama Yıldız’ın bir şartı vardır. Kumru ve Selim giderek yakınlaşırlarken, aradaki kişinin Handan olacağını kimse bilmez.

Yasak Elma 161. Bölüm izle ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.