Yasak Elma 108. bölüm fragmanı

Yasak Elma 108. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 19 Nisan 2021 Pazartesi akşamı Fox Tv'de yayınlanan 107. son bölüm sonrası dizinin takipçileri Yasak Elma yeni bölüm fragmanı araştırmasına girdi. Yasak Elma youtube kanalında 108. bölüm fragmanı izlenmek için yayında.

Yasak Elma 108. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Şevval Sam, Nesrin Cevadzade ve Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı ve her Pazartesi akşamı Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Dizinin izleyenleri Yasak Elma 108. bölüm fragmanı izlemek için dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Hasan Ali ve Ender yakınlaşması sonrasında, Ender, Şahika'yı son anda yarı yolda bırakır. Bu da Şahika'nın yeni bir plan yapmasına neden olur.

Yasak Elma 107. bölüm fragmanı izle! FOX Yasak Elma son bölüm izle!

Şahika'nın Ender'den alacağı intikam, eski defterleri açmaktan geçecektir. Yıldız ise annesinin yaptığı büyük bir hatayı kayınvalidesine belli etmeden çözmenin yollarını arar ama kendini daha büyük bir kaosun içinde bulur.

YASAK ELMA 108. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yasak Elma 108. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Bizim Hikaye yasak elma 108. bölüm fragmanı yasak elma yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.