Yarın 29 Ekim bankalar açık mı? Cuma günü bankalar çalışıyor mu, EFT yapılabilecek mi?

29 Ekim’de bankaların açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olması ile birlikte yarın 29 Ekim Cuma gününde bankalar arasında EFT yapılıp yapılmayacağı araştırılmaktadır. Peki, 29 Ekim bankalar açık mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle bankalarda işleri olan vatandaşlar bankalar hakkında son detayları öğrenmek istiyor. Resmi Gazete tarafından daha önceden yayımlanan bildiride 28 Ekim öğle saatlerinden sonra bankaların resmi tatil başlangıcı nedeniyle kapalı olacağı duyurulmuştu.

Yarın 29 Ekim bankalar çalışıyor mu?

Resmi Gazete’de yayımlanan bildiride Cumhuriyet Bayramı’nın 28 Ekim günü saat 13.00’da başladığı belirtildi. Bankalar 28 Ekim öğle saatlerinden itibaren yarım gün ve 29 Ekim’de tam gün kapalı olacak. Buna göre ise 29 Ekim 2021 Cuma gününde bankalar kapalı olacak ve EFT işlemi olan vatandaşlar ise 1 Kasım 2021 Pazartesi gününü beklemek zorunda kalacak.

- Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi devlet bankaları 28 Ekim Perşembe günü saat 13.00'a kadar hizmet verecek.

- Akbank, Anadolu Bank, Fibabanka, Şekerbank, TEB, İş Bankası, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank, QNB Finansbank, Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Türkiye Finans Katılım Bankası gibi özel bankalar ise 28 Ekim Perşembe günü tam gün hizmet verecek.

Yarın 29 Ekim bankalar açık mı? Cuma günü bankalar çalışıyor mu, EFT yapılabilecek mi? ile ilgili etiketler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bankalar resmi tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.