Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den iddialı pozlar! Transparan büstiyeriyle dudak uçuklattı

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile beğeni toplayan Pınar Deniz, kariyeri kadar aşk hayatıyla da çok konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. Kaan Yıldırım ile dolu dizgin aşk yaşayan ünlü oyuncunun paylaştığı son pozlar yürekleri hoplattı. Transparan büstiyeriyle poz veren ünlü oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Pınar Deniz, Yargı dizisinde canlandurdığı Ceylin karakteri ile ekranlarda boy gösteriyor. Pınar Deniz, şimdilerde Disney Plus'ta yayınlanacak olan 'Aktris' isimli dizi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile dolu dizgin aşk yaşayan Pınar Deniz hem iş hemde aşkta kazanan ünlü isimlerden. Pınar Deniz, geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle tatile çıkmıştı. İkilinin evleneceği iddia edilmişti.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den iddialı pozlar! Transparan büstiyeriyle dudak uçuklattı

DANTELLİ TRANSPARAN BÜSTİYERİYLE OLAY YARATTI!

Instagram'da 3 milyona yakın takipçi sayısına ulaşan ve her gönderisi ile hayranlarının beğenisini kazanan Pınar Deniz'in dantelli mavi transparan büstiyeriyle paylaştığı pozlar mest etti. Kısa sürede paylaşıma beğeni ve yorum yağdı. Kargo tarzı pantolon ile mavi dantelli büstiyerini kombinleyen Pınar Deniz'in düzgün fiziği de dikkat çekti.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den iddialı pozlar! Transparan büstiyeriyle dudak uçuklattı - Resim : 2

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den iddialı pozlar! Transparan büstiyeriyle dudak uçuklattı - Resim : 3

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den iddialı pozlar! Transparan büstiyeriyle dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Pınar Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.