Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor mu?

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkı magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Bir süredir birlikte olan ikili hakkında evlilik iddiaları ortaya atıldı. İşte detaylar...

Yargı dizisindeki Ceylin rolüyle seyircileri ekrana kitleyen başarılı oyuncu Pınar Deniz, bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. İlişkilerini saklama gereği duymayan ve mutluluk dolu pozlarını takipçileriyle paylaşan ikili zaman zaman birlikte tatile çıkmayı da ihmal etmiyor.

EV YENİLEME TELAŞI EVLİLİK İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ!

Ünlü çiftin son zamanlardaki ev yenileme telaşı 'evlilik mi var?' sorularını gündeme getirdi. Gözde aşıklar, birkaç aydır Kaan Yıldırım'a ait Ulus'taki lüks bir sitede bulunan evde yaşıyordu. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde de evin dekorasyonunu komple yenilemek için harekete geçti.

Takvim'in haberine göre; seramikten duvar boyasına kadar tüm seçimlerle Pınar Deniz'in ilgilenmesi ise haklarındaki 'evlilik' söylentilerini güçlendirdi. Pınar Deniz'in yakışıklı oyuncunun ablası Nilüfer Yıldırım başta olmak üzere tüm aile fertleriyle tanışması ve Kaan Yıldırım'ın da güzel oyuncunun ailesiyle bir araya gelmesi, bu dedikoduları çıkarmıştı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor mu? ile ilgili etiketler Pınar Deniz Kaan Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.